PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 17/2009 • Rusija: (kod teritorija RU-1) Samo meso divljih preživača iz uzgoja regije Murmansk, Yamolo-Nenets autonomno područje, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 17/2009 • (kod teritorija SZ-2) Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane 4. kolovoza 2003. godine ili nakon toga, zrelo otkošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
NN 17/2009 • f) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 17/2009 • g) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 17/2009 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 17/2009 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 17/2009 • h) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70 °C;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 17/2009 • j) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
NN 17/2009 • k) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7 °C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
NN 17/2009 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
NN 17/2009 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
NN 17/2009 • l) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
NN 17/2009 • n) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg;
NN 17/2009 • o) meso goveda koje zadovoljava uvjete navedene u točki (d), a provozi se preko područja koja nisu dozvoljena za izvoz u Republiku Hrvatsku ili na njihovom području skladišti, pod uvjetom da je meso držano strogo odvojeno od ostalog mesa koje ne udovoljava istim uvjetima i da je zaklano, rasijecano, sortirano, smrznuto i upakirano isključivo u područjima i objektima odobrenim za izvoz u Republiku Hrvatsku.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 97/09, Broj 123/09,
Broj 28/02, Broj 11/03,
Broj 56/09, Broj 65/09
LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE