PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 46/2007 • (1) Objekti koji ne podliježu odobravanju upisuju se na temelju rješenja o registraciji objekta, koje donosi nadležno tijelo, odnosno ministarstvo nadležno za zdravstvo u Upisnik registriranih objekata koji vodi nadležno tijelo, odnosno ministarstvo nadležno za zdravstvo.
NN 46/2007 • (3) Objekti iz stavka 1. ovoga članka rješenjem će se brisati iz Upisnika registriranih objekata u slučajevima:
NN 46/2007 • – podnesenog zahtjeva ovlaštene osobe subjekta u poslovanju s hranom,
NN 46/2007 • – nakon utvrđenih nedostataka u inspekcijskom nadzoru objekta.
NN 46/2007 • (1) Objekti koji podliježu odobravanju upisuju se na temelju rješenja o odobravanju koje donosi nadležno tijelo u Upisnik odobrenih objekata koji vodi nadležno tijelo.
NN 46/2007 • (2) Objekti iz stavka 1. ovoga članka rješenjem će se brisati iz Upisnika odobrenih objekata u slučajevima:
NN 46/2007 • – podnesenog zahtjeva ovlaštene osobe subjekta u poslovanju s hranom,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 46/2007 • (3) Oblik, sadržaj i način vođenja Upisnika odobrenih objekata te postupak odobravanja objekata propisuje provedbenim propisom čelnik nadležnog tijela.
NN 46/2007 • Subjekti u poslovanju s hranom koriste vodiče za dobru higijensku praksu i primjenu načela HACCP-a koji se izrađuju, ocjenjuju i distribuiraju u skladu s odredbama propisa o hrani.
NN 46/2007 • (1) Čelnik nadležnog tijela uz prethodno mišljenje ministra nadležnog za zdravstvo, provedbenim propisima uređuje:
NN 46/2007 • – posebne uvjete za higijenu hrane u odnosu na osoblje, evidencije, prostorije i opremu u bilo kojoj fazi proizvodnje, prerade i distribucije,
NN 46/2007 • – mikrobiološke i druge kriterije za stavljanje hrane na tržište.
NN 46/2007 • – posebna pravila o higijeni hrane životinjskog podrijetla za određene vrste proizvoda,
NN 46/2007 • – posebna pravila o zdravlju životinja i javnom zdravstvu vezana uz promet hrane životinjskog podrijetla,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 81/05, Broj 50/09,
Broj 93/98, Broj 131/97,
Broj 38/04, Broj 109/05
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA