PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2006 • r) bistrenje s jednim ili više sredstava za enološku upotrebu:
NN 73/2006 • 1. dodavanje šećera, voćnog soka i/ili koncentriranog voćnog soka u takvoj mjeri da sadržaj stvarnog alkohola u trenutku predaje potrošaču ne prelazi 13 % vol.;
NN 73/2006 • 2. bojanje prirodno crvenog vina od jezgričavog ili bobičastog i koštičavog voća svježim kominama ili sokovima iste skupine voćnih vrsta.
NN 73/2006 • Za proizvodnju desertnog voćnog vina, aromatiziranog voćnog vina, biser voćnog vina i pjenušavog voćnog vina dopušteno je voćnim vinima dodavati šećer ili koncentrirani voćni sok u većoj mjeri od one označene u članku 4. ovog Pravilnika.
NN 73/2006 • Proizvođači voćnih vina koji svoje proizvode stavljaju na tržište moraju biti upisani u Upisnik proizvođača grožđa, vina i voćnih vina (u daljnjem tekstu: Upisnik). Obrazac za upis u Upisnik tiskanje u Prilogu 3. ovog Pravilnika.
NN 73/2006 • Voćno vino koje se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 73/2006 • 1. da ima odgovarajuća organoleptička svojstva, da je bistro i čisto bez stranog mirisa i okusa;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 73/2006 • 3. ukupne kiseline najmanje 3,5 g/L izražene kao jabučna kiselina;
NN 73/2006 • 4. hlapive kiseline najviše do 1,5 g/L izražene kao octena kiselina;
NN 73/2006 • 3. mješavina voćnog vina s patvorenim ili po zdravlje štetnim voćnim vinom;
NN 73/2006 • Rješenje iz stavka 1. ovog članka izdaje Hrvatski zavod za vinogradarstvo i vinarstvo (u daljnjem tekstu: Zavod).
NN 73/2006 • Rješenje za stavljanje u promet izdaje se na osnovi zahtjeva proizvodača, fizikalnokemijske analize obavljene u ovlaštenom ispitnom laboratoriju i organoleptičke ocjene koju daje Zavod.
NN 73/2006 • Zavod je dužan izdati rješenje za stavljanje u promet u roku od 15 dana od dana zaprimljenog uzorka te kopiju izdanog rješenja dostaviti Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva (u daljnjem tekstu: Ministarstvo).
NN 73/2006 • Voćno vino u prometu mora biti označeno evidencijskim markicama koje izdaje Zavod uz rješenje za stavljanje u promet.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 9/07, Broj 62/99,
Broj 59/01, Broj 69/06,
Broj 41/90, Broj 139/09
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE