PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-o-zabrani-uvoza-u-pjyp NN 51/2006

• 1) Radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge zabranjuje se uvoz i provoz iz Njemačke u Republiku Hrvatsku sljedećih pošiljaka:


Stranica 2006-05-51-1230 NN 51/2006

• f) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih za poljoprivrednu, industrijsku i drugu uporabu koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge;


Internet NN 51/2006

• g) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) uporabi koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge;


Internet stranice NN 51/2006

• h) patološki materijal i biološki proizvodi (od svinja) koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge.


Internet stranice NN 51/2006
• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:

Internet stranice NN 51/2006
• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;

Internet stranice NN 51/2006 • b) proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 51/2006 • d) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Poslovne stranice NN 51/2006 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Pregledi NN 51/2006 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Glasnik NN 51/2006 • e) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
Novo NN 51/2006 • f) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
Poslovi NN 51/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Poticaji NN 51/2006 • h) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 98/94, Broj 1/07, Broj 30/97, Broj 78/99, Broj 85/05, Broj 133/05


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled