PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2007 • – provedenim i potrebnim mjerama za zaštitu biološke raznolikosti i zdravlja ljudi;
NN 5/2007 • – drugim podacima potrebnim za ocjenu utjecaja nekontroliranog širenja GMO-a na biološku raznolikost i zdravlje ljudi.
NN 5/2007 • (2) Troškove provedbe plana mjera snosi podnositelj zahtjeva.
NN 5/2007 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 6/2007 • IZMJENA I DOPUNA JEDINSTVENOGA NASTAVNOG PLANA I OKVIRNOGA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA ZANIMANJE KUHAR
NN 6/2007 • U Jedinstvenom nastavnom planu i okvirnom obrazovnom programu za zanimanje kuhar (»Narodne novine«, broj 112/04) u točki 6.7. Izborna nastava, dodaje se točka 6.7.4. koja glasi:
NN 6/2007 • Ovaj modul dizajniran je tako da se istaknu obilježja hrvatske nacionalne kuhinje koja dolaze iz njezinih regija. Prehrambene navike Hrvata kroz povijest utkane su u tradicijska jela koja su pripremljena i prigotovljena od ekološki proizvedenih namirnica.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 6/2007 • IU 1 Učenik je sposoban locirati Hrvatsku na karti Europe i prepoznati geografske i gospodarske specifičnosti njezinih regija, njezine najpoznatije turističke destinacije i važnost nacionalne gastronomije u turističkoj ponudi.
NN 6/2007 • 3. Prometni pravci za dolazak u Hrvatsku u odnosu na Europu i prometni pravci u Hrvatskoj
NN 6/2007 • 4. Najpoznatije turističke destinacije kontinentalnog i primorskog dijela Hrvatske
NN 6/2007 • Sadržaj: 1. Osnovna obilježja hrvatske nacionalne gastronomije
NN 6/2007 • 2. Utjecaj gastronomija susjednih zemalja na nacionalnu kuhinju Hrvatske
NN 6/2007 • Sadržaj1. Meni 1.: »Slavonski pladanj, juha od svinjetine, bačin prevrt, odrezak »Barun Trenk«, gužvara s orasima«
NN 6/2007 • 2. Meni 2.: »Međimurski pladanj, zagorska juha s vrganjima, mlinci na zagorski način, pisana pečenica Stubica, prosta trnovečka makovnjača«
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 12/91, Broj 122/06,
Broj 106/07, Broj 35/08,
Broj 18/96, Broj 50/01
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA