PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 63/2006 • FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORSKA SVOJSTVA POJEDINIH KATEGORIJA ULJAOD PLODA I KOMINE MASLINA
NN 63/2006 • mg/kg(1)Razlika između HPLC ECN42 i teoretskog ECN42 K232 (*)K270 (*)Delta-K (*)Senzorska analiza
NN 63/2006 • (1) Suma izomera koji se mogu (ali ne moraju) odijeliti kapilarnom kolonom.
NN 63/2006 • (4) Ulja s količinom voskova između 300 mg/kg i 350 mg/kg smatraju se sirovim uljima komine maslina ako je ukupna količina alifatskih alkohola > 350 mg/kg i ako je udio eritrodiola i uvaola > 3,5%
NN 63/2006 • (3) Ulja s količinom voskova između 300 mg/kg i 350 mg/kg smatraju se maslinovim uljima lampante ako je ukupna količina alifatskih alkohola 350 mg/kg ili ako je udio eritrodiola i uvaola 3,5%.
NN 63/2006 • (4) Ulja s količinom voskova između 300 mg/kg i 350 mg/kg smatraju se sirovim uljima komine maslina ako je ukupna količina alifatskih alkohola > 350 mg/kg i ako je udio eritrodiola i uvaola > 3,5%
NN 63/2006 • (a) Rezultati analiza moraju biti izraženi onim brojem decimalnih mjesta kojim je izražena granična vrijednost za pojedino svojstvo. Zadnja znamenka mora se uvećati za jednu jedinicu ako je znamenka koja slijedi veća od 4.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 63/2006 • (c) Svojstva označena jednom zvjezdicom (*), a odnose se na kvalitetu ulja, podrazumijevaju sljedeće:
NN 63/2006 • – kod djevičanskih maslinovih ulja, ako vrijednost najmanje jednog od označenih svojstava ne zadovoljava graničnu vrijednost, ulje se svrstava u drugu odgovarajuću kategoriju unutar djevičanskih maslinovih ulja.
NN 63/2006 • – kod maslinovog ulja lampante, dovoljno je da barem jedno od označenih svojstava odgovara propisanim vrijednostima.
NN 63/2006 • METODE UZORKOVANJA I ANALIZA KEMIJSKO-FIZIKALNIH I SENZORSKIH SVOJSTAVA
NN 63/2006 • 1. HRN EN ISO 5555 – Životinjske i biljne masti i ulja – Uzorkovanje;
NN 63/2006 • 3. HRN EN ISO 660 – Životinjske i biljne masti i ulja – Određivanje kiselinskog broja i kiselosti;
NN 63/2006 • 4. HRN EN ISO 3960 – Životinjske i biljne masti i ulja – Određivanje peroksidnog broja;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 55/90, Broj 69/06,
Broj 54/90, Broj 152/08,
Broj 137/09, Broj 132/06
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE