PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 101/2007 • – papriku koju proizvođač prodaje na svom gospodarstvu, izravno krajnjem potrošaču za njegove osobne potrebe.
NN 101/2007 • – papriku koja je s veletržnice iz podstavka 1. ovoga stavka otpremljena u objekte za doradu i pakiranje te u objekte za skladištenje smještene u istom proizvodnom području;
NN 101/2007 • – papriku koja se prodaje ili isporučuje od strane proizvođača u objekt za doradu i pakiranje ili u objekt na skladištenje ili se otprema s proizvođačevog gospodarstva u takve objekte;
NN 101/2007 • – papriku koja se otprema iz skladišta na doradu i pakiranje.
NN 101/2007 • U slučajevima kada se paprika stavlja na tržište na načine propisane člankom 3. stavcima 1. i 2. ovoga Pravilnika, proizvođač je dužan osigurati dokaze o tako namjeravanoj upotrebi paprike.
NN 101/2007 • U fazama nakon otpreme paprika može, u odnosu na propisane zahtjeve kakvoće, pokazivati:
NN 101/2007 • (1) Ovaj se Pravilnik primjenjuje na kultivare paprike uzgojene od vrste Capsicum annuum L. var. annuum koja će biti isporučena potrošaču u svježem stanju, isključujući papriku za preradu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 101/2007 • (1) Paprika u svim klasama, uz posebne odredbe i dopuštenja koja su određena za svaku klasu pojedinačno, udovoljava minimalnim zahtjevima kakvoće ako je:
NN 101/2007 • – zdrava, isključeni su plodovi podlegli procesima kvarenja i truljenja u stupnju koji ih čini neprikladnim za konzumiranje u svježem stanju;
NN 101/2007 • – gotovo bez štetnih organizama i štete uzrokovane štetnim organizmima;
NN 101/2007 • (2) Stupanj razvijenosti i stanje ploda paprike moraju biti takvi da omogućavaju da:
NN 101/2007 • Radi stavljanja u promet, paprika se po kvaliteti razvrstava u dvije klase:
NN 101/2007 • (3) Čaška paprike Klase I. mora biti netaknuta, a peteljka može biti malo oštećena ili odrezana.
NN 101/2007 • (1) Paprika Klase II. uključuje papriku koja ne udovoljava zahtjeve za papriku Klasu I., ali udovoljava minimalne zahtjeve propisane člankom 7. ovoga Pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 105/00, Broj 43/96,
Broj 1/05, Broj 66/09,
Broj 8/91, Broj 110/02
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA