PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-perad-brojleri-ako-ytnx NN 149/2005

• perad (brojleri – ako se dnevno kolje od 2. 000 do 10.000 komada)po kom.0,30 kn


Stranica 2005-12-149-2860 NN 149/2005

• perad (brojleri – ako se dnevno kolje od 50.000 do 100.000 komada)po kom. 0,08 kn


Internet NN 149/2005

• perad (brojleri – ako se dnevno kolje više od 100.000 komada)po kom. 0,06 kn


Internet stranice NN 149/2005

• perad (pure – ako se dnevno kolje do 2000 komada)po kom. 1,35 kn


Internet stranice NN 149/2005
• perad (kokoši – ako se dnevno kolje do 2000 komada)po kom. 1,20 kn

Internet stranice NN 149/2005
• perad (kokoši – ako se dnevno kolje do 2000 komada)po kom.0,60 kn

Internet stranice NN 149/2005 • procesna kontrola u objektima za klanje s registriranom preradom – ako se mjesečno preradi do 10 t sirovinepo toni sirovine 50,00 kn
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 149/2005 • procesna kontrola u objektima za klanje s registriranom preradom – ako se mjesečno preradi više od 50 t sirovinepo toni sirovine 10,00 kn
Poslovne stranice NN 149/2005 • e) rad izvan radnog vremena ovlaštenih veterinara ili nadležnih veterinarskih inspektora (duže od dnevnog klanja/proizvodnje u objektima u kojima nije organiziran rad u smjenama – povremeno povećan opseg posla):
Pregledi NN 149/2005 • rad izvan radnog vremena ovl. veterinara – nakon redovnog radnog vremena odobrenog objekta do 22 sata – naplaćuje se uz osnovnu naknadu.1 sat200,00 kn
Glasnik NN 149/2005 • (2) Naknada iz stavka 1. ovoga članka odnosi se na sve propisane preglede i kontrole ovlaštenog veterinara ili nadležnog veterinarskog inspektora u odobrenom objektu od pregleda prilikom ulaska životinja ili sirovina (pri istovaru), kontrole veterinarsko-zdravstvenih uvjeta u objektu, pregleda prije, za vrijeme i nakon klanja te rasijecanja do veleprodajnih komada, procesne kontrole proizvoda, kontrole skladištenja do otpreme, pregleda prilikom utovara svih vrsta pošiljki iz objekta sa vođenjem propisanih evidencija i izdavanjem propisane dokumentacije, pregleda otpreme konfiskata na utilizaciju, te nadzor nad obavljanjem dezinfekcije prijevoznih sredstava i izdavanje propisanih potvrda o dezinfekciji prijevoznog sredstva ako se dezinfekcija obavlja u krugu objekta, na mjestu koje udovoljava propisanim uvjetima.
Novo NN 149/2005 • (3) U objektima koji su registrirani za klanje i rasijecanje naknada se naplaćuje prema broju zaklanih životinja. U objektima koji su osim za klanje i rasijecanje registrirani i za preradu mesa i izradu mesnih proizvoda, uz osnovnu naknadu za pregled i kontrolu zaklanih životinja naplaćuje se i naknada za preglede i kontrole u procesu prerade u skladu sa stavkom 1. točkom d) ovoga članka.
Poslovi NN 149/2005 • (5) U objektima iz stavka 1. ovoga članka koji imaju organizirani rad u smjenama, obvezan je i smjenski rad ovlaštenih veterinara ili nadležnih veterinarskih inspektora, uz naplatu naknade kao u redovno radno vrijeme.
Poticaji NN 149/2005 • (6) Naknada po satu za noćni rad iz stavka 1. točke f) ovoga članka odnosi se na preglede i kontrole ovlaštenog veterinara izvan redovnog radnog vremena objekta, za preglede i kontrole prilikom prispijeća, otpreme ili procesne kontrole u objektu, koji se obavljaju u vrijeme od 22 – 06 sati, a naplaćuje se po radnom satu ovlaštenog veterinara ili nadležnog veterinarskog inspektora, uz naplatu osnovne naknade (po komadu zaklanih životinja ili po kg ulazne sirovine u proces prerade).
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 53/94, Broj 112/07, Broj 127/06, Broj 89/04, Broj 100/06, Broj 18/08


LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE Pregled