PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, čiji udio masti iznosi najmanje 80%, a najviše 90%.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, čiji udio masti iznosi najmanje 39%, a najviše 41%.
NN 89/2008 • Proizvod dobiven od smjese biljnih i/ili životinjskih masti, sa sljedećim udjelima masti (X%):
NN 89/2008 • Napomena: Mliječna mast proizvoda navedenih u Prilogu I. može se modificirati samo fizikalnim procesima.
NN 89/2008 • – »Stolni margarin« – za margarin proizveden od masti isključivo biljnog podrijetla i vode, koji nije maziv na temperaturi hladnjaka (4-8°C);
NN 89/2008 • – »Mliječni magarin« – za margarin koji sadrži najmanje 5% punomasnog mlijeka, obranog mlijeka ili drugih odgovarajućih mliječnih proizvoda;
NN 89/2008 • – »Tekući margarin« – za proizvod kao što je margarin s najmanje 80% masti biljnog podrijetla, koji je tekuće konzistencije i ne može se mazati;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 89/2008 • – »Namaz od maslaca« – za proizvod kojem je osnovni sastojak maslac, a proizveden je u skladu s proizvođačkom specifikacijom.
NN 89/2008 • – »Mantequilla de Soria« ili »Mantequilla de Soria dulce«, »Mantequilla de Soria azucarada« – za zaslađeni aromatizirani mliječni proizvod koji sadrži najmanje 39% mliječne masti.
NN 89/2008 • – »Butterkäse« – za polutvrdi masni sir od kravljeg mlijeka, koji sadrži najmanje 45% mliječne masti u suhoj tvari sira;
NN 89/2008 • – »Milchmargarine« – za margarin koji sadrži najmanje 5% punomasnog mlijeka, obranog mlijeka ili drugih odgovarajućih mliječnih proizvoda.
NN 89/2008 • – »Brandy butter«, »Sherry butter« ili »Rum butter« – za zaslađeni proizvod s najmanje 20% mliječne masti koji sadrži alkohol;
NN 89/2008 • – »Munavoi« – za proizvod s jajima, koji sadrži najmanje 35% mliječne masti.
NN 89/2008 • – »flytande margarin« – za proizvod koji sadrži najmanje 80% masti biljnog podrijetla kao što je margarin, koji je tekuće konzistencije i ne može se mazati;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 58/06, Broj 75/95,
Broj 40/99, Broj 90/02,
Broj 28/05, Broj 85/06
LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO