PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 138/2005 • 4.3. Referentna tvar: Glycyrrhiza glabra: slatki korijen
NN 138/2005 • U odmjernu tikvicu od 1000 ml izvaže se 8,203 g natrij acetata (4.4.), doda se 6,005 g ledene octene kiseline (4.5.) i nadopuni do oznake s vodom (2).
NN 138/2005 • 5. Priprema referentnog standarda iz Glycyrrhiza glabra (4.3.)
NN 138/2005 • 5.1. Izvaže se 10 g mljevenog slatkog korijena (Glycyrrhiza glabra) (4.3.) i stavi u destilacijsku tikvicu s okruglim dnom
NN 138/2005 • 5.5. Na rotacijskom isparivaču se ispari faza otapala (iz 5.4.).
NN 138/2005 • 5.6. Zaostali ekstrakt (iz 5.5.) se pomiješa s 100 ml 50 % vol etanola (4.6.1.).
NN 138/2005 • 6.1.2. Sustav za pumpanje koji može postići i održati konstantnu ili programiranu brzinu protoka pri visokom tlaku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 138/2005 • 6.1.5. Termostatirani prostor s kolonom temperiran na 40 ± 0,1°C.
NN 138/2005 • 6.2. Računalni integrator ili uređaj za bilježenje čiji rad je kompatibilan s ostatkom sustava za odjeljivanje.
NN 138/2005 • Stacionarna faza: umreženi silicij s oktadecilnom funkcionalnom grupom (C 18), Veličine čestica: najviše 5 µm (umrežena faza).
NN 138/2005 • 6.5.1. Karakteristike eluacije otapala A (4.6.2.) i B (4.6.3.):
NN 138/2005 • – pomak s gradijenta 20/80 (V/V) na 50/50 (V/V) za 15 minuta,
NN 138/2005 • Detektor mora biti postavljen na 370 nm za detekciju prisustva kalkona i zatim na 254 nm za detekciju glicirizinske kiseline.
NN 138/2005 • Napomena: Promjena valne duljine (s 370 na 254 nm) mora biti provedena 30 sekundi prije početka pika eluacije glicirizinske kiseline.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 63/07, Broj 147/04,
Broj 134/07, Broj 77/94,
Broj 75/09, Broj 143/02
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA