PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 82/2007 • radne površine u kuhinji imaju gornju plohu od materijala koji se lako čisti, a površine koje su u dodiru s vodom su od nehrdajućeg materijala
NN 82/2007 • pod u kuhinji je od vodonepropusnog i neklizajućeg materijala koji se lako čisti i održava, a izljevi u podu su sa sifonom i zaštitnom rešetkom
NN 82/2007 • unutarnja visina u kuhinji iznosi najmanje 2,50 m uz klima-uređaj s mogućnošću izmjene zraka
NN 82/2007 • zidovi kuhinje i prostora za pripremanje i obradu hrane i pranje posuđa, do visine l,80 m od poda, obloženi su vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava
NN 82/2007 • prostor za pripremanje jela ima dvodjelni sudoper za pranje posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela pranje posuđa obavlja se strojno pa je osiguran jednodjelni sudoper s tekućom toplom i hladnom vodom
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela kuhinjsko posuđe je odgovarajuće namjene i kvalitete
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela osigurano je prirodno prozračivanje
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela osigurano je mehaničko prozračivanje
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela osiguran je klima-uređaj s mogućnošću izmjene zraka
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela ima vatrootporna tkanina za gašenje požara
NN 82/2007 • u prostoru za pripremanje jela ima koš za otpatke pokraj svake radne površine, s poklopcem za nožno otvaranje
NN 82/2007 • pod je od vodonepropusnog i neklizajućeg materijala koji se lako čisti i održava, a izljevi su sa sifonom i zaštitnom rešetkom
NN 82/2007 • unutarnja visina u prostoru za pripremanje jela iznosi 2,80 m
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 69/06, Broj 32/99,
Broj 7/06, Broj 44/98,
Broj 51/02, Broj 63/96
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA