PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 53/2006 • – Metode za dobivanje informacija o mogućoj promjenljivosti polazne kulture aktivnog mikroorganizma,
NN 53/2006 • – Metode za utvrđivanje i nadzor čistoće polazne kulture iz koje se proizvode serije,
NN 53/2006 • – Metode za određivanje sadržaja mikroorganizma u tehničkoj tvari za proizvodnju sredstva i metode za dokazivanje da se kontaminirajući mikroorganizmi kontrolirano zadržavaju na prihvatljivoj razini,
NN 53/2006 • – Metode za određivanje relevatnih nečistoća u tehničkoj aktivnoj tvari,
NN 53/2006 • – Metode za određivanje stabilnosti pri uskladištenju i rok uporabe mikroorganizma.
NN 53/2006 • 4.2. Metode za određivanje i kvantificiranje ostataka (održivih i neodrživih)
NN 53/2006 • na i/ili u tretiranom bilju ili biljnim proizvodima, u hrani i stočnoj hrani, u životinjskim i ljudskim tkivima i tjelesnim tekućinama, u tlu, vodi (uključujući vodu za piće, podzemne vode i površinske vode), te ako je to bitno i u zraku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 53/2006 • Dostupne informacije temeljene na svojstvima mikroorganizma i odgovarajućih organizama (točka 1.– 3. dijela B Priloga I. ovoga Pravilnika), uključujući zdravstvena i medicinska izvješća, moraju biti dostatne da se odredi da li mikroorganizam može imati infektivne, patogene ili toksične učinke na zdravlje ljudi.
NN 53/2006 • Priloženi podaci o aktivnom mikroorganizmu, zajedno s onima koji su dostavljeni za jedno ili više sredstava koji sadrže mikroorganizam moraju biti dovoljne da omoguće ocjenu mogućeg rizika za ljude povezanog sa rukovanjem i uporabom sredstva te rizika kojem su uzrok ostaci sredstva ili kontaminati u hrani i vodi.
NN 53/2006 • – donošenje odluke o mogućem uvrštenju mikroorganizma na Popis,
NN 53/2006 • – utvrđivanje odgovarajućih simbola opasnosti, znakova opasnosti, oznaka upozorenja i oznaka obavijesti u svrhu zaštite ljudi, životinja i okoliša koje moraju biti naznačene na ambalaži,
NN 53/2006 • – određivanje mjera prve pomoći kao i dijagnostičkih i terapijskih postupaka u slučaju trovanja ljudi.
NN 53/2006 • Za sve studije se moraju navesti stvarne doze izražene kao broj jedinki koje tvore koloniju na kg tjelesne težine 11 (cfu/kg), kao i u drugim prikladnim jedinicama.
NN 53/2006 • Prvi stupanj – obuhvaća raspoložive temeljne informacije i istraživanja koja se moraju provesti za sve mikroorganizme. Odluka o prikladnom programu istraživanja donosi se zasebno za svaki slučaj na temelju stručnog mišljenja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 116/93, Broj 42/06,
Broj 59/96, Broj 71/99,
Broj 188/03, Broj 115/07
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE