PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 2/2005 • Lista ograničenih i ograničenih specifičnih vinorodnih područja utvrđuje se Vinogradarskim katastrom.
NN 2/2005 • Oznaka kontroliranog zemljopisnog podrijetla za predikatna vina može se odnositi na vinogradarsku podregiju, vinogorje ili vinogradarski položaj.
NN 2/2005 • Ostali parametri kakvoće identični su parametrima za vrhunsko vino.
NN 2/2005 • Mlado vino mora zadovoljavati parametre kakvoće identične kategoriji kvalitete pod kojom se stavlja u promet.
NN 2/2005 • – mješavina mošta i/ili vina različitih svojstava namijenjenih proizvodnji posebnih vrsta prirodno pjenušavih vina, biser vina i gaziranih vina;
NN 2/2005 • – proizvod koji se dodaje kupaži radi poticanja drugog (sekundarnog) vrenja;
NN 2/2005 • – proizvod koji se dodaje prirodno pjenušavim vinima, biser vinima i gaziranim vinima radi postizanja specifične kakvoće.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 2/2005 • Pojačavanje se može provesti dodavanjem šećera, koncentriranog mošta ili rektificiranog koncentriranog mošta.
NN 2/2005 • Dopušteno je dokiseljavanje i otkiseljavanje sastojaka kupaže u skladu s odredbama ovog Pravilnika.
NN 2/2005 • Dokiseljavanje se može provesti do maksimalno 1,5 g/L, izraženo kao vinska kiselina.
NN 2/2005 • Dodavanjem ekspedicionog likera smije se pjenušavom vinu povećati alkoholna jakost najviše za 0,5 vol.%.
NN 2/2005 • Dodavanje tiražnog i ekspedicionog likera ne smatra se ni pojačavanjem niti doslađivanjem.
NN 2/2005 • To povećanje mjerit će se izračunom razlike između ukupne alkoholne jakosti kupaže i ukupne alkoholne jakosti pjenušavog vina prije nego što je dodan ekspedicioni liker.
NN 2/2005 • U prirodnom pjenušavom vinu, biser vinu i gaziranom vinu, sadržaj sumpornog dioksida smije iznositi do 250 mg/l, od čega slobodnog sumpornog dioksida do 20 mg/L.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 46/08, Broj 30/08,
Broj 112/04, Broj 27/99,
Broj 44/02, Broj 107/07
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA