PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 62/1999 • 1.1. Prostoriju za obavljanje fizikalno-kemijskih ispitivanja s digestorom površine najmanje 15 m2
NN 62/1999 • 1.2. Prostoriju za optičku i drugu instrumentalnu analitiku površine najmanje 10 m2
NN 62/1999 • 1.4. Prostoriju za ispitivanje kromatografskim metodama, površine najmanje 15 m2
NN 62/1999 • 1.5. Prostoriju za pranje laboratorijskog posuđa, površine najmanje 10 m2
NN 62/1999 • 2.1. Prostoriju za obavljanje mikrobioloških ispitivanja površine najmanje 10 m2
NN 62/1999 • 2.2. Prostoriju za pripremanje mikrobioloških podloga površine najmanje 5 m2
NN 62/1999 • 2.4. Prostoriju za pranje i sterilizaciju posuda za mikrobiološka ispitivanja površine najmanje 10 m2
NN 62/1999 • 4.1. Prostor za ispitivanje održivosti proizvoda (termostatsko ispitivanje)
NN 62/1999 • 4.3. Prostoriju za skladištenje zapaljivog materijala površine najmanje 10 m2 ili metalne ormariće za smještaj ovog materijala
NN 62/1999 • Prostorije iz članka 3. ovoga Pravilnika, osim prostorije voditelja laboratorija moraju biti priključene na vodovod i kanalizaciju. Prema namjeni, ove prostorije moraju imati osiguranu zdravstveno ispravnu vodu toplu i hladnu, električnu i plinsku instalaciju. Podovi moraju biti izvedeni od čvrstog, neklizajućeg i za tekućinu nepropusnog materijala, otpornog na kemikalije, koji se lako pere i održava. Zidovi ovih prostorija moraju biti obloženi keramičkim pločicama visine najmanje 1,80 m.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 62/1999 • Proizvođači namirnica i predmeta opće uporabe iz članka 1. ovoga Pravilnika koji obavljaju ispitivanje zdravstvene ispravnosti namirnica, predmeta opće uporabe i sirovina za njihovu proizvodnju u vlastitom laboratoriju, moraju imati najmanje ovu opremu i pribor:
NN 62/1999 • 1.4. potrebiti pribor za fizikalna, kemijska i senzorska ispitivanja
NN 62/1999 • 1.11. pH-metar sa specijalnim elektrodama za mjerenje pod raznim temperaturama i u raznim sredinama
NN 62/1999 • 2.4. sušionik s regulacijom temperature do 2000 C, za suhu sterilizaciju
NN 62/1999 • 2.5. 2 termostata s regulacijom temperature od +200 C do +600 C
NN 62/1999 • 2.7. hladnjak od +30 do +50 C, hladnjak za duboko zamrzavanje do -250 C sa kapacitetom do 300 L
NN 62/1999 • Laboratorij za mikrobiološko ispitivanje zdravstvene ispravnosti vode za piće mora imati opremu iz stavka 1. točke 2.1. do 2.10 ovoga članka.
NN 62/1999 • Pored opreme i pribora iz stavka 1. ovoga članka proizvođači namirnica i predmeta opće uporabe moraju osigurati specifičnu opremu i pribor prema vrsti ispitivanja odgovarajućim analitičkim metodama.
NN 62/1999 • Mikrobiološka ispitivanja sirovina i gotovih proizvoda u vlastitom laboratoriju proizvođača mogu obavljati:
NN 62/1999 • 1. doktori medicine sa specijalizacijom iz mikrobiologije te osobe sa magisterijem ili doktoratom znanosti iz mikrobiologije
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 137/08, Broj 124/09,
Broj 83/09, Broj 62/02,
Broj 23/95, Broj 138/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi
Cyber Zentrum - Avon - Berlin - London - Hosting