PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2003-06-96-1219 NN 96/2003

• (1) Rješenje za stavljanje u promet proizvoda iz članka 36. stavka 1. ovoga Zakona donosi, po ovlaštenju Ministarstva, Zavod.


Stranica NN 96/2003

• (2) Rješenje Zavoda za stavljanje u promet vina temelji se na nadzoru prerade grožđa, uvidu u podrumsku evidenciju, fizikalno--kemijskoj analizi i organoleptičkoj (senzorskoj) ocjeni.


Stranica NN 96/2003

• (3) Uz rješenje o stavljanju vina kao pakovine u promet, Zavod izdaje markice, odnosno vrpce kojima će proizvod u prometu biti obilježen.


Stranica NN 96/2003

• (4) Analitičke metode, opremu i druge uvjete za provođenje analiza pravilnikom propisuje ministar.


Internet NN 96/2003
• (5) Članove Povjerenstva za organoleptičko ocjenjivanje vina i drugih proizvoda od grožđa i vina (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) pri Ministarstvu imenuje ministar.

Internet stranice NN 96/2003
• (6) Način organoleptičkog (senzornog) ocjenjivanja, uvjete i način rada Povjerenstva pravilnikom propisuje ministar.

Internet stranice NN 96/2003 • 1. vina i drugih proizvoda od grožđa i vina koji potječu od direktno rodnih hibrida,
Internet stranice NN 96/2003 • 2. bolesnih vina, vina s manom, vina i drugih proizvoda od grožđa i vina štetnih za zdravlje,
Internet stranice NN 96/2003 • 3. neispravno označenih vina i drugih proizvoda od grožđa i vina,
Internet stranice NN 96/2003 • 4. vina i drugih proizvoda od grožđa i vina koja su mješavina uvoznoga i domaćeg vina ili drugog proizvoda od grožđa i vina,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 96/2003 • 5. vina i drugih proizvoda od grožđa i vina koji nemaju rješenje za stavljanje u promet.
Informacije NN 96/2003 • (1) Vino i drugi proizvodi od grožđa i vina smiju se prodavati samo u originalno zatvorenim bocama ili drugim posudama koje čuvaju kakvoću upakiranog proizvoda.
Poslovne stranice NN 96/2003 • (2) Uvjete i način pakiranja vina i drugih proizvoda od grožđa i vina pravilnikom propisuje ministar.
Pregledi NN 96/2003 • (1) Proizvođači upisani u Upisnik mogu mošt, vino i druge proizvode od grožđa i vina prodavati kao otvorenu robu (rinfuzu) u prostorijama u kojima obavljaju proizvodnju, preradu i doradu ili u svojim specijaliziranim prodavaonicama.
Besplatno NN 96/2003 • (2) Uvjete i način prodaje proizvoda iz stavka 1. ovoga članka kao otvorene robe pravilnikom propisuje ministar.
Glasnik NN 96/2003 • (1) Za kakvoću vina i drugih proizvoda od grožđa i vina u prometu osim proizvoda iz članka 44. stavka 3. ovoga Zakona, a ukoliko su prevezena i skladištena u skladu sa člankom 42. stavkom 1. ovoga Zakona, odgovoran je proizvođač pod čijim imenom je proizvod stavljen u promet.
Propis NN 96/2003 • (2) Za kakvoću uvezenog vina i drugih proizvoda od grožđa i vina odgovara uvoznik.
Propis NN 96/2003 • (3) Ako je uvoznik uvezao proizvode iz stavka 1. ovoga članka za račun druge pravne ili fizičke osobe, koja obavlja preradu ili doradu navedenih proizvoda (korisnik), za kakvoću proizvoda na tržištu odgovorna je pravna ili fizička osoba koja obavlja preradu ili doradu navedenih proizvoda.
Propis NN 96/2003 • (4) Ako je vino ili drugi proizvod od grožđa i vina proizveo jedan proizvođač, a drugi ga je proizvođač doradio i punio, za kakvoću proizvoda na tržištu odgovoran je punitelj.
Propis NN 96/2003 • (1) Vino i drugi proizvodi od grožđa i vina moraju se prevoziti i skladištiti na način da im se sačuvaju fizikalno-kemijska, mikrobiološka i organoleptička (senzorna) svojstva.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 93/94, Broj 106/07, Broj 118/09, Broj 27/91, Broj 8/02, Broj 136/97


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled