PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-06-73-1499 NN 73/2004

• 13. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu


Stranica NN 73/2004

• 14. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje


Stranica NN 73/2004

• »10.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja (odredbe se primjenjuju na kuhinju iz točke 10. ovog Priloga)


Stranica NN 73/2004

• 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem


Internet NN 73/2004
• 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje: mesa, ribe, mlječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica

Internet stranice NN 73/2004
• 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji

Internet stranice NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
Internet stranice NN 73/2004 • 8. Police i ormari od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
Internet stranice NN 73/2004 • 9. Odvojeno čuvanje sirovina, poluproizvoda i gotove hrane
Internet stranice NN 73/2004 • U točki 11.1. »Usluživanje doručka«, u podtočki 1. riječ »blagavaonici« zamjenjuje se riječju »blagovaonici«;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 73/2004 • U točki 11.3. »Ostalo«, u podtočki 1. riječ »posluju« zamjenjuje se riječju »posluje«;
Informacije NN 73/2004 • U točki 12.1. »Usluživanje ručka, večere i drugih obroka« iza podtočke 1. dodaju se riječi: »Usluživanje doručka, ručka, večere i drugih obroka može se obavljati u jednoj blagovaonici«;
Poslovne stranice NN 73/2004 • U točki 12.2. »Ponuda menu-a«, podtočka 1. mijenja se i glasi:
Pregledi NN 73/2004 • »1. Najmanje dva menu-a za svaki obrok, ili, buffet usluga s deset različitih jela od kojih su najmanje dva topla jela, usluge konobara«;
Besplatno NN 73/2004 • U točki 13.3. »Ostalo«, u podtočki 2. u koloni 2* bijelo polje zamjenjuje se sivim poljem;
Glasnik NN 73/2004 • U točki 14.1. »Sanitarije za osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru«, podtočka 6. mijenja se i glasi:
Propis NN 73/2004 • »6. Jedna tuš kabina za žene i odvojeno jedna tuš kabina za muškarce, u slučaju od 6 do 15 zaposlenih osoba u jednoj smjeni«;
Propis NN 73/2004 • U točki 14.2. »Sanitarije za ostalo osoblje koje ne podliježe sanitarnom nadzoru...«, podtočka 2. mijenja se i glasi:
Propis NN 73/2004 • »2. Jedan zahod za muškarce, s predprostorom u kojem je umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom«.
Propis NN 73/2004 • U Prilogu VI. »ELEMENTI ZA KATEGORIZACIJU TURISTIČKOG NASELJA – NOVI OBJEKTI«:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 107/07, Broj 113/97, Broj 63/07, Broj 78/09, Broj 61/05, Broj 137/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled