PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2002-05-51-985 NN 51/2002

• (15) Po isteku studentskih prava student je dužan studentsku iskaznicu dati na poništenje visokom učilištu koje ju je izdalo.


Stranica NN 51/2002

• (16) Davanje studentske iskaznice na korištenje drugoj osobi ili korištenje nakon prestanka valjanosti osnova je za kaznenu odgovornost.


Stranica NN 51/2002

• (1) Visoko učilište prilikom prvog upisa studenta upisuje podatke o studentu u središnju digitalnu bazu podataka o studentima (u daljnjem tekstu: Baza).


Stranica NN 51/2002

• (2) Evidentiranjem upisa studijske godine ili semestra u Bazu slijede sva prava studenata koja se odnose na potporu za pokriće troškova prehrane studenata.


Internet NN 51/2002
• (3) Visoko učilište je obvezno pravovremeno upisati u Bazu svaku promjenu statusa studenta kao što su ispis sa studija, prekid studija, diplomiranje i sl.

Propis NN 51/2002
• (4) Visoko učilište snosi sve troškove koji nastaju korištenjem studentske iskaznice za podatake koje ne unese točno i pravovremeno.

Propis NN 51/2002 • (5) Bazu vodi Centar za autorizaciju prava Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu (u daljnjem tekstu: CAP).
Propis NN 51/2002 • (6) CAP daje mjesečna izvješća o pruženim uslugama u vezi s potporom za pokriće troškova prehrane studenata svih davatelja usluga na način da pojedinačna izvješća o pruženim uslugama dostavlja svakom davatelju usluga, a skupno izvješće o pruženim uslugama dostavlja Ministarstvu.
Propis NN 51/2002 • (7) CAP nije ovlašten za mijenjanje podataka u Bazi, osim u slučajevima propisanim ovim Pravilnikom ili drugom odlukom Ministra.
Propis NN 51/2002 • (8) U slučaju zloporabe studentske iskaznice CAP je ovlašten na dojavu studenta, davatelja usluga ili visokog učilišta privremeno obustaviti pravo na korištenje studentske iskaznice.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 51/2002 • (1) Pravo na potporu za pokriće troškova prehrane studenata imaju redoviti studenti dodiplomskog studija koji studiraju na javnim visokim učilištima u skladu s odredbama članka 7. ovoga Pravilnika (u daljnjem tekstu: korisnici).
Propis NN 51/2002 • (2) Pravo iz stavka 1. ovoga članka pod istim uvjetima imaju i strani državljani ako je to određeno međunarodnim ugovorom ili odlukom Ministra.
Propis NN 51/2002 • (3) Korisnicima iz stavka 2. ovoga članka iznos i trajanje prava utvrđuje se odlukom Ministra.
Propis NN 51/2002 • (4) Korisnik studentskom iskaznicom ostvaruje pravo na potporu za pokriće troškova prehrane studenata.
Propis NN 51/2002 • U trajanje prava na potporu za pokriće troškova prehrane ne uračunava se vrijeme mirovanja obveza prema članku 64. stavku 1. Zakona o visokim učilištima.
Propis NN 51/2002 • (1) Potpora za pokriće troškova prehrane studenata namijenjena je za pokriće dijela troškova osobne dnevne prehrane korisnika.
Propis NN 51/2002 • (2) Korisnici imaju pravo na potporu za pokriće dijela samo onih troškova prehrane koji su ostvareni u restoranima s kojima Ministarstvo ili od njega ovlašteno tijelo sklopi ugovor o pružanju usluga studentske prehrane (u daljnjem tekstu: davatelji usluga).
Propis NN 51/2002 • (1) Korisnici imaju pravo na potporu za pokriće dijela troškova prehrane u različitim iznosima ovisno o razini prava, koja osigurava potporu za odgovarajući broj kompletnih obroka dnevno.
Propis NN 51/2002 • (2) Kompletan obrok, u smislu ovoga Pravilnika, je složeni obrok koji davatelj usluga može ponuditi studentima, a sastoji se od najviše pet jela: juha, glavno jelo, prilog, salata i desert.
Propis NN 51/2002 • (3) Pojedinačno jelo, u smislu ovoga Pravilnika, je jelo koje davatelj usluga može ponuditi studentima za prehranu, a koje je sastavni dio kompletnog obroka. Svako pojedinačno jelo spada u točno jednu od kategorija: juha, glavno jelo, prilog, salata i desert.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 94/06, Broj 147/02, Broj 89/95, Broj 147/02, Broj 156/08, Broj 59/93


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled