PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (2) Soba za iznajmljivanje građevinski je dio obiteljske kuće, stambenog objekta (zgrade ili stana u stambenom objektu) zgradi ili obiteljskoj kući.


Propis NN 57/1995

• ( I ) Prenoćište je ugostiteljski objekt u kojem se gostu pružaju usluge noćenja a mogu se pružati i usluge dorućka.


Propis NN 57/1995

• (2) Gostima u prenoćištu usluga se pruža u smještajnim je dinicama sobama.


Propis NN 57/1995

• (I) Odmaralište je ugostiteljski objekt zatvorenog tipa u kojem se djelatnicima, članovima, umirovljenicima, članovima uže obitelji djelatnika i umirovljenika pravnih i fizičkih osoba pružaju usluge smještaja i prehrane.


Propis NN 57/1995
• (2) Usluge smještaja osobama iz stavka I. ovoga članka u odmaralištu mogu se pružati u samostalnom građevinskom ob jektu ili na otvorenom prostoru koji je izdvojena građevinska i funkcionalna cjelina.

Propis NN 57/1995
• (1) Omladinski hotel je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito mladim gostima pružaju usluge smještaja i prehrane:

Propis NN 57/1995 • (2) Gostima u omladinskom hotelu usluge se pružaju u smještajnim jedinicama sobama.
Propis NN 57/1995 • Skupinu "Restorani" čine sljedeće vrste ugostiteljskih objekata: restoran, gostionica, zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, bistro, slastičarnica i objekt brze prehrane.
Propis NN 57/1995 • (1) Restoran je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju topla i hladna jela koja zahtijevaju složeniju pripremu, te ostala jela i slastice, uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici.
Propis NN 57/1995 • I. Restoran u kojem se gostu uslužuje za glavne obroke (ručak, večeru) pretežito izbor nekoliko gotovih jela koja se uslužuju prema uobičajenom slijedu, te jela po narudžbi (A-la-carte);
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 57/1995 • 2. Restoran u kojem se gostu uslužuju samo jela po narudžbi.
Propis NN 57/1995 • (3) Restoran mora imati blagovaonicu ili prostociju ia usluživanje s namještajem prikladnim za duži boravak gostiju; kuhinju, točionik, te priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • (4) Restoran kapaciteta većeg od 100 konzumacijskih mjesta mora imati konobarsku pripremnicu (office). Restoran sa samoposluživanjem gostiju ne mora imati konobarsku pripremnicu.
Propis NN 57/1995 • (1) Gostionica je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju gotova uobičajena domaća topla i hladna jela, te uslužuju pića, pripremaju i uslužuju napici; a mogu se pripremati i usluživati i jela po narudžbi (A-la-carte),
Propis NN 57/1995 • (2) U gostionici gostima se mogu pružati i usluge smještaja u sobama.
Propis NN 57/1995 • (3) Gostionica mora imati blagovaonicu ili prostoriju za usluživanje s namještajem prikladnim za duži boravak gostiju, kuhinju, točionik i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Propis NN 57/1995 • (4) Gostionica u kojoj se pružaju usluge smještaja mora ispod naziva "gostionica" imati i dodatak "s pružanjem usluga smještaja":
Propis NN 57/1995 • (5) Na sobe u gostionici odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima su određeni minimalni uvjeti za sobe.
Propis NN 57/1995 • (1) Zdravljakje ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju mliječna topla i hladna jela, te napici i uslužuju bezalkoholna pića, a mogu se pripremati i usluživati slastice i ostala jela.
Propis NN 57/1995 • (2) Zdravljak mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnom vitrinom za slastice ako ih uslužuje, kuhinju ili prostor za pripremanje jela i slastica s odgovarajučim termičkim blokom, te priručni prostor za čuvanje namirnica i bezalkoholnih pića.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 62/92, Broj 81/02, Broj 101/05, Broj 56/07, Broj 123/04, Broj 72/93


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled