PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 97/1998 • (2) U prijevoznim sredstvima iz stavka 1. ovog članka mogu se prevoziti proizvodi životinjskog podrijetla samo za potrebe opskrbe tržišta u mjestu proizvodnje (epizootiološka jedinica), ako prijevoz ne traje dulje od 3 sata.
NN 97/1998 • (1) Posebna prijevozna sredstva kojima se prevozi smrznuto i duboko smrznuto meso u trupovima, polovicama i četvrtima, te konfekcionirano prije pakirano smrznuto meso moraju biti takva da tijekom prijevoza osiguravaju održavanje temperature postignute u smrznutoj ili duboko smrznutoj pošiljci prije utovara.
NN 97/1998 • (2) U prijevoznom sredstvu iz stavka 1. ovog članka kojim se prevozi ohlađeno, prije upakirano meso i proizvodi životinjskog podrijetla, mora tijekom utovara i prijevoza biti osigurana temperatura do +40 C.
NN 97/1998 • (3) Ako se u prijevoznom sredstvu ne može osigurati temperatura iz stavka 1. ovog članka, smrznuto i duboko smrznuto meso utovaruje se u kontejnere s agregatima za održavanje odgovarajuće temperature do -180 C.
NN 97/1998 • (1) U plovilima i zrakoplovima, kojima se prevozi ohlađeno ili smrznuto meso i ohlađeni ili smrznuti proizvodi životinjskog podrijetla, mora biti osigurano odgovarajuće hlađenje prostora za smještaj tih proizvoda.
NN 97/1998 • (2) Prostor za smještaj pošiljaka iz stavka 1. ovog članka za vrijeme utovara mora se rashladiti na temperaturu do najviše +40 C. Ako to nije moguće utovar se mora obavljati u najhladnijim razdobljima dana i ne smije trajati dulje od dva sata.
NN 97/1998 • (1) Pod i bočne stranice prijevoznog sredstva kojim se prevoze sirovine i otpatci životinjskog podrijetla (sirova, soljena i sušena koža, kosti, rogovi, dlaka, vuna, perje i dr.) ne smiju propuštati tekućine, a unutrašnjost mora biti izrađena tako da se lako čisti, pere i dezinficira.
NN 97/1998 • (2) Ako se pošiljke iz stavka 1. ovog članka prevoze otvorenim prijevoznim sredstvom, to sredstvo mora imati odgovarajuće pokrivalo.
NN 97/1998 • (1) Mjesta na kojima se obavljaju veterinarsko-zdravstveni pregledi pošiljaka životinja pri utovaru i istovaru su:
NN 97/1998 • 1) stočni sajmovi, tržnice, dogoni, otkupi, dražbe, izložbe i javne smotre životinja;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 97/1998 • (2) Veterinarsko-zdravstveni pregled pošiljaka sirovina, proizvoda i otpadaka životinjskog podrijetla pri utovaru i istovaru obavlja se u odobrenim objektima i to u:
NN 97/1998 • 1) objektima za klanje životinja, rasijecanje, obradu i preradu mesa i izradu proizvoda životinjskog podrijetla;
NN 97/1998 • 2) objektima za hlađenje, smrzavanje i skladištenje proizvoda životinjskog podrijetla;
NN 97/1998 • 3) objektima za proizvodnju ovitaka za kobasice od sirovina životinjskog podrijetla;
NN 97/1998 • 4) objektima za obradu, doradu, preradu i skladištenje crijeva;
NN 97/1998 • 7) objektima za konzerviranje, obradu i preradu ribljeg mesa;
NN 97/1998 • 9) objektima za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba;
NN 97/1998 • 10) brodovima za izlov, hlađenje i sortiranje morske ribe i drugih morskih organizama;
NN 97/1998 • 11) objektima za sakupljanje i preradu mlijeka i skladištenje mliječnih proizvoda;
NN 97/1998 • 13) objektima za preradu meda i pčelinjih proizvoda i njihovo skladištenje;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 96/93, Broj 126/08,
Broj 177/04, Broj 138/09,
Broj 61/00, Broj 77/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE