PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1998-07-97-1340 NN 97/1998

• (2) U prijevoznim sredstvima iz stavka 1. ovog članka mogu se prevoziti proizvodi životinjskog podrijetla samo za potrebe opskrbe tržišta u mjestu proizvodnje (epizootiološka jedinica), ako prijevoz ne traje dulje od 3 sata.


Propis NN 97/1998

• (1) Posebna prijevozna sredstva kojima se prevozi smrznuto i duboko smrznuto meso u trupovima, polovicama i četvrtima, te konfekcionirano prije pakirano smrznuto meso moraju biti takva da tijekom prijevoza osiguravaju održavanje temperature postignute u smrznutoj ili duboko smrznutoj pošiljci prije utovara.


Propis NN 97/1998

• (2) U prijevoznom sredstvu iz stavka 1. ovog članka kojim se prevozi ohlađeno, prije upakirano meso i proizvodi životinjskog podrijetla, mora tijekom utovara i prijevoza biti osigurana temperatura do +40 C.


Propis NN 97/1998

• (3) Ako se u prijevoznom sredstvu ne može osigurati temperatura iz stavka 1. ovog članka, smrznuto i duboko smrznuto meso utovaruje se u kontejnere s agregatima za održavanje odgovarajuće temperature do -180 C.


Propis NN 97/1998
• (1) U plovilima i zrakoplovima, kojima se prevozi ohlađeno ili smrznuto meso i ohlađeni ili smrznuti proizvodi životinjskog podrijetla, mora biti osigurano odgovarajuće hlađenje prostora za smještaj tih proizvoda.

Propis NN 97/1998
• (2) Prostor za smještaj pošiljaka iz stavka 1. ovog članka za vrijeme utovara mora se rashladiti na temperaturu do najviše +40 C. Ako to nije moguće utovar se mora obavljati u najhladnijim razdobljima dana i ne smije trajati dulje od dva sata.

Propis NN 97/1998 • (1) Pod i bočne stranice prijevoznog sredstva kojim se prevoze sirovine i otpatci životinjskog podrijetla (sirova, soljena i sušena koža, kosti, rogovi, dlaka, vuna, perje i dr.) ne smiju propuštati tekućine, a unutrašnjost mora biti izrađena tako da se lako čisti, pere i dezinficira.
Propis NN 97/1998 • (2) Ako se pošiljke iz stavka 1. ovog članka prevoze otvorenim prijevoznim sredstvom, to sredstvo mora imati odgovarajuće pokrivalo.
Propis NN 97/1998 • (1) Mjesta na kojima se obavljaju veterinarsko-zdravstveni pregledi pošiljaka životinja pri utovaru i istovaru su:
Propis NN 97/1998 • 1) stočni sajmovi, tržnice, dogoni, otkupi, dražbe, izložbe i javne smotre životinja;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 97/1998 • (2) Veterinarsko-zdravstveni pregled pošiljaka sirovina, proizvoda i otpadaka životinjskog podrijetla pri utovaru i istovaru obavlja se u odobrenim objektima i to u:
Propis NN 97/1998 • 1) objektima za klanje životinja, rasijecanje, obradu i preradu mesa i izradu proizvoda životinjskog podrijetla;
Propis NN 97/1998 • 2) objektima za hlađenje, smrzavanje i skladištenje proizvoda životinjskog podrijetla;
Propis NN 97/1998 • 3) objektima za proizvodnju ovitaka za kobasice od sirovina životinjskog podrijetla;
Propis NN 97/1998 • 4) objektima za obradu, doradu, preradu i skladištenje crijeva;
Propis NN 97/1998 • 7) objektima za konzerviranje, obradu i preradu ribljeg mesa;
Propis NN 97/1998 • 9) objektima za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba;
Propis NN 97/1998 • 10) brodovima za izlov, hlađenje i sortiranje morske ribe i drugih morskih organizama;
Propis NN 97/1998 • 11) objektima za sakupljanje i preradu mlijeka i skladištenje mliječnih proizvoda;
Propis NN 97/1998 • 13) objektima za preradu meda i pčelinjih proizvoda i njihovo skladištenje;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 96/93, Broj 126/08, Broj 177/04, Broj 138/09, Broj 61/00, Broj 77/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled