PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2003-06-96-1219 NN 96/2003

• (3) Ispunjavanje uvjeta iz stavka 2. ovoga članka utvrđuje i kontrolira Ministarstvo.


Stranica NN 96/2003

• (1) Grožđe se ne smije prerađivati, niti se vino i drugi proizvodi smiju proizvoditi, dorađivati ili njegovati postupcima ili sredstvima kojima se mogu pogoršati fizikalna, kemijska, mikrobiološka i organoleptička (senzorna) svojstva vina i drugih proizvoda od grožđa i vina.


Stranica NN 96/2003

• (2) Zabranjena su sredstva i postupci koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje i okoliš.


Stranica NN 96/2003

• 1. masulju, moštu i vinu dodavati šećer, koncentrirani mošt ili druge slatke tvari, ako ovim Zakonom i propisima donesenim na temelju njega nije drugačije određeno,


Internet NN 96/2003
• 2. masulju ili moštu, kojem je uz uvjete propisane člankom 29. ovoga Zakona dodan šećer ili koncentrirani mošt i vinu dobivenom od takvog masulja, odnosno mošta popravljati kiselost,

Internet stranice NN 96/2003
• 3. patvoriti, odnosno povećavati količinu masulja, mošta ili vina dodavanjem alkohola, vode, šećera, kiseline, vinskog taloga, koncentriranog mošta, suhog grožđa i drugih tvari i sastojaka,

Internet stranice NN 96/2003 • – stolno, kvalitetno ili vrhunsko vino sa specijalnim vinima,
Internet stranice NN 96/2003 • – masulj, mošt ili vino od plemenite vinove loze s proizvodima direktno rodnih hibrida,
Internet stranice NN 96/2003 • – bijela vina s crnim vinima radi dobivanja ružičastih vina,
Internet stranice NN 96/2003 • 5. u proizvodnji vina i drugih proizvoda koristiti etilni alkohol koji nije vinskog podrijetla,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 96/2003 • 6. vinu kojem je uz uvjete iz članka 29. ovoga Zakona povećavan alkohol dodavati koncentrirani mošt,
Informacije NN 96/2003 • 7. u proizvodnji vrhunskih vina dodavati koncentrirani mošt, šećer ili bilo koje druge slatke tvari,
Poslovne stranice NN 96/2003 • 8. dokiseljavanje ili otkiseljavanje u proizvodnji vrhunskih vina.
Pregledi NN 96/2003 • (1) Iznimno od odredbe članka 28. ovoga Zakona, Zavod može dopustiti proizvođaču da, na osnovi provedene analize, masulju, moštu ili mladom vinu u vrenju doda šećer ili koncentrirani mošt, radi povećanja sadržaja alkohola u vinu, ako je zbog loših vremenskih prilika sadržaj grožđanog šećera u masulju ili moštu manji od prosječnog sadržaja šećera za tu sortu i to područje.
Besplatno NN 96/2003 • (2) Uvjete i način pod kojim je proizvodima iz stavka 1. ovoga članka dopušteno dodavati šećer ili koncentrirani mošt pravilnikom propisuje ministar.
Glasnik NN 96/2003 • (1) Ovisno o prirodnim čimbenicima (klimatskim i pedološkim), vinogradarska područja Hrvatske razvrstana su u zone proizvodnje prema članku 19. ovoga Zakona.
Propis NN 96/2003 • (2) Prema zonama proizvodnje određuje se način i razina doslađivanje mošta.
Propis NN 96/2003 • (1) Proizvođaču se može dopustiti da vinu doda mošt ili koncentrirani mošt iste sorte i podrijetla.
Propis NN 96/2003 • (2) Uvjete i način pod kojim se vinu može dodavati mošt ili koncentrirani mošt pravilnikom propisuje ministar.
Propis NN 96/2003 • (1) Oznaku proizvoda s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom, s kontroliranog i ograničenoga vinorodnog područja i kontroliranog i ograničenoga specifičnoga vinorodnog područja mogu dobiti vina koja zadovoljavaju uvjete iz stavka 2. ovoga članka i koji imaju rješenje za označavanje oznakom kontroliranoga zemljopisnog podrijetla.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 37/94, Broj 79/00, Broj 161/98, Broj 67/02, Broj 138/09, Broj 16/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled