PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 51/2002 • (4) Maksimalni dnevni novčani iznos za pokriće dijela troškova prehrane korisnika ne može biti veći od četverostrukog dnevnog prava.
NN 51/2002 • (5) Korisnik potpore može ostvariti pravo na potporu za pokriće dijela troška prehrane pod uvjetom da:
NN 51/2002 • – ukupan novčani iznos potpore Ministarstv u tom danu ne prelazi četverostruko dnevno pravo,
NN 51/2002 • – broj pojedinačnih jela iz iste kategorije (juha, glavno jelo, itd…) u tom obroku (ručak, večera) ne prelazi pet,
NN 51/2002 • – broj drugih prehrambenih proizvoda u skupini mliječnih proizvoda i pića u tom obroku ne prelazi pet.
NN 51/2002 • (1) Prava korisnika na potporu za pokriće troškova prehrane počinju teći upisom godine ili semestra studija.
NN 51/2002 • (2) Evidentiranjem upisa godine ili semestra studija u bazi podataka visokog učilišta korisniku se u bazu upisuje njegova razina prava na potporu za pokriće troškova prehrane, a u skladu s člankom 7. ovoga Pravilnika.
NN 51/2002 • (3) Novčani iznos mjesečnog prava dodjeljuje se unaprijed prvog dana u mjesecu za cijeli mjesec, a u skladu s razinom prava iz stavka 2. ovoga članka.
NN 51/2002 • (4) Korisnici koji upisuju godinu studija imaju pravo na potporu za pokriće troškova prehrane u razdoblju od početka akademske godine, tj. od 1. listopada tekuće godine, do 15. listopada sljedeće godine, osim u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza.
NN 51/2002 • (5) Korisnici koji upisuju zimski semestar studija imaju pravo na potporu za pokriće troškova prehrane u razdoblju od 1. listopada do 5. ožujka akademske godine, a upisom ljetnog semestra od 1. ožujka do 15. listopada, osim u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 51/2002 • (6) Ukoliko korisnik upisuje semestar odnosno godinu studija nakon 1. listopada odnosno 1. ožujka tada mu prava počinju teći danom upisa.
NN 51/2002 • (7) Neiskorištena prava određena stavkom 3. ovoga članka mogu se prenositi na sljedeće dane istog mjeseca s tim da ukupni iznos akumuliranog prava ne može iznositi više od mjesečnog prava.
NN 51/2002 • (1) Davatelji usluga studentske prehrane su pravne osobe s kojima Ministarstvo sklopi ugovor o pružanju usluga studentske prehrane.
NN 51/2002 • (2) Ministarstvo će sklopiti ugovore o pružanju usluga studentske prehrane samo s onim pravnim osobama koje mogu osigurati visoku razinu studentske prehrane, te s onim pravnim osobama koje mogu osigurati uvjete za korištenje stručnjaka za organizaciju kako bi se efikasnije organizirala studentska prehrana i smanjili redovi u restoranima.
NN 51/2002 • (3) Ministarstvo će sklopiti ugovore o pružanju usluga studentske prehrane u restoranima u sastavu studentskih centara.
NN 51/2002 • (4) Ministarstvo može sklopiti ugovor o pružanju usluga studentske prehrane i u restoranima koji nisu u sastavu studentskih centara.
NN 51/2002 • (5) Ugovorom o pružanju usluga studentske prehrane utvrđuju se prava i obveze Ministarstva i davatelja usluga u vezi pružanjem i korištenjem usluga studentske prehrane.
NN 51/2002 • (6) Davatelji usluga studentske prehrane trebaju osigurati visoku razinu studentske prehrane. Davatelji usluga obavezni su u strukturi stalno zaposlenog kuharskog osoblja imati glavnog kuhara, SSS, s najmanje 5 godina radnog iskustva u struci, te obavezom stručnog usavršavanja svake 3 godine, o čemu je davatelj usluga obavezan podastrijeti dokaze kod sklapanja ugovora o pružanju usluge.
NN 51/2002 • – popis kompletnih obroka i njihove cijene izračunane na temelju normativa za kompletan obrok za koji je odobrena potpora Ministarstva,
NN 51/2002 • – popis pojedinačnih jela, normativa za svako jelo i pojedinačnih cijena svakog jela izračunanih na temelju normativa za koje je odobrena potpora Ministarstva,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 22/93, Broj 114/00,
Broj 77/08, Broj 70/97,
Broj 132/98, Broj 61/94
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE