PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 58/2001 • (4) Maksimalni dnevni novčani iznos za pokriće dijela troškova prehrane korisnika ne može biti viši od četverostrukog opsega dnevnog prava.
NN 58/2001 • (5) Korisnik potpore može ostvariti pravo na potporu za pokriće dijela troška prehrane pod uvjetom da:
NN 58/2001 • – ukupan novčani iznos potpore Ministarstva u tom danu ne prelazi četverostruko dnevno pravo,
NN 58/2001 • – broj pojedinačnih jela iz iste kategorije (juha, glavno jelo, itd...) u tom obroku (ručak, večera) ne prelazi pet,
NN 58/2001 • – broj drugih prehrambenih proizvoda u skupini mliječnih proizvoda i pića u tom obroku ne prelazi pet.
NN 58/2001 • (1) Prava korisnika na potporu za pokriće troškova prehrane počinju teći upisom godine ili semestra studija.
NN 58/2001 • (2) Evidentiranjem upisa godine ili semestra studija u bazi podataka visokog učilišta korisniku se u središnju bazu podataka upisuje njegova razina prava na potporu za pokriće troškova prehrane, a u skladu sa člankom 7. ovog Pravilnika.
NN 58/2001 • (3) Novčani iznos mjesečnog prava dodjeljuje se unaprijed prvog dana u mjesecu za cijeli mjesec, a u skladu s razinom prava iz stavka 2. ovog članka.
NN 58/2001 • (4) Korisnici koji upisuju godinu studija imaju pravo na potporu za pokriće troškova prehrane u razdoblju od 1. listopada, do 15. listopada sljedeće akademske godine osim u razdoblju od 15. srpnja do 31. kolovoza.
NN 58/2001 • (5) Korisnici koji upisuju zimski semestar studija imaju pravo na potporu za pokriće troškova prehrane u razdoblju od 1. listopada do 5. ožujka akademske godine, a upisom ljetnog semestra od 1. ožujka do 15. listopada sljedeće akademske godine osim u razdoblju od 15. srpnja do 31. kolovoza.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 58/2001 • (6) Ukoliko korisnik upisuje semestar ili godinu studija nakon 1. listopada odnosno 1. ožujka tada mu prava počinju teći danom upisa.
NN 58/2001 • (7) Neiskorištena prava određena stavkom 3. ovog članka mogu se prenositi na sljedeće dane s time da ukupni iznos akumuliranog prava ne može iznositi više od mjesečnog prava.
NN 58/2001 • (1) Davatelji usluga studentske prehrane su pravne osobe s kojima Ministarstvo sklopi ugovor o pružanju usluga studentske prehrane.
NN 58/2001 • (2) Ministarstvo će sklopiti ugovore o pružanju usluga studentske prehrane samo s onim pravnim osobama koje mogu osigurati visoku razinu studentske prehrane, te s onim pravnim osobama koje mogu osigurati uvjete za korištenje stručnjaka za organizaciju kako bi se efikasnije organizirala studentska prehrana i smanjili redovi u restoranima.
NN 58/2001 • (3) Ministarstvo će sklopiti ugovore o pružanju usluga studentske prehrane u restoranima u sastavu studentskih centara.
NN 58/2001 • (4) Ministarstvo može sklopiti ugovor o pružanju usluga studentske prehrane i u restoranima koji nisu u sastavu studentskih centara.
NN 58/2001 • (5) Ugovorom o pružanju usluga studentske prehrane utvrđuju se prava i obveze Ministarstva i davatelja usluga u vezi s pružanjem i korištenjem usluga studentske prehrane.
NN 58/2001 • (6) Davatelji usluga studentske prehrane trebaju osigurati visoku razinu studentske prehrane. Davatelji usluga obvezni su u strukturi stalno zaposlenog kuharskog osoblja imati glavnog kuhara, SSS, s najmanje 5 godina radnog iskustva u struci, te obvezom stručnog usavršavanja svake 3 godine, o čemu je davatelj usluga obavezan podastrijeti dokaze kod sklapanja ugovora o pružanju usluge.
NN 58/2001 • – popis i cijene kompletnih obroka izračunatih na temelju normativa za kompletan obrok za koji je odobrena potpora Ministarstva,
NN 58/2001 • – popis pojedinačnih jela, normativa za svako jelo i pojedinačnih cijena svakog jela izračunatih na temelju normativa za koje je odobrena potpora Ministarstva,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 84/02, Broj 2/03,
Broj 8/02, Broj 147/08,
Broj 176/04, Broj 101/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE