PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-11-96-1912 NN 96/1996

• (4) šifriranje uzoraka i evidencija o šifriranim uzorcima predstavlja službenu tajnu.


Propis NN 96/1996

• (1) Vlasnik proizvoda ili enološkog sredstva čiji je uzet uzorak može zahtijevati da se na superanalizu dostavi uzorak koji on kod sebe čuva, pod uvjetom da na uzorku nije povređen pečat, odnosno plomba i drugo što bi moglo dovesti u sumnju istovjetnost uzorka s uzorkom koji je uzeo inspektor i da svoj uzorak dostavi nadležnom inspektoru u roku u kojem ima pravo zahtijevati superanalizu.


Propis NN 96/1996

• (2) Inspektor će rješenjem odbiti obavljanje superanalize, ako mu vlasnik proizvoda dostavi neispravan uzorak.


Propis NN 96/1996

• Odredbe ovoga Pravilnika o dostavljanju uzorka na analizu i ocjenjivanje primjenjuju se i na dostavljanje uzoraka na superanalizu.


Propis NN 96/1996
• STAVLJANJA U PROMET I DOBIVANJA OZNAKE KONTROLIRANOG PODRIJETLA

Propis NN 96/1996
• (1) Za stavljanje u promet vina i drugih proizvoda od grožđa i vina uzorke uzima predstavnik Zavoda.

Propis NN 96/1996 • (2) Ako je proizvod obrađen i pripremljen za punjenje, a nije napunjen u boce i nalazi se u jednoj ili više posuda, uzima se prosječan uzorak koji predstavlja uzorak te količine vina. Uzima se četiri boce od 0,75 ili jedne litre za analizu i organoleptičku ocjenu.
Propis NN 96/1996 • (3) Uzorci se pečate tako da se do sadržaja boce ne može doći bez povrede pečata. Uzorci se i na drugi način mogu plombirati ili osigurati da se do sadržaja u boci ne može neopaženo doći.
Propis NN 96/1996 • (4) Ako je proizvod napunjen u boce, uzima se prosječan uzorak od četiri boce.
Propis NN 96/1996 • (5) Proizvođač sam snosi troškove analize i ocjene u slučaju kada zahtjeva ponovnu analizu i organoleptičku ocijenu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 96/1996 • (1) Za dobivanje rješenja za označavanje proizvoda oznakom kontroliranog podrijetla, uzorke uzima Komisija koja provjerava podatke iz elaborata.
Propis NN 96/1996 • (2) Komisija uzima uzorak od 12 boca i dostavlja ih Zavodu na analizu i organoleptičku ocjenu.
Propis NN 96/1996 • (3) Troškove analize i organoleptičke ocjene snosi podnositelj zahtjeva.
Propis NN 96/1996 • (4) Ako proizvođač zahtijeva ponovnu analizu i ocjenu sam snosi troškove analize i ocjene.
Propis NN 96/1996 • Stupanjem na snagu ovog Pravilnika prestaje važiti "Pravilnik o rajonizaciji vinogradarskih područja, proizvodnji i prometu grožđa i proizvoda od grožđa i vina te označavanju i zaštiti geografskog porijekla, imena i oznake vina" (Narodne novine 34/78).
Propis NN 96/1996 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u "Narodnim novinama", s tim da su proizvođači dužni označavanje svojih proizvoda dobivenih iz roda 1996. usaglasiti s odredbama ovoga Pravilnika najkasnije do 15. siječnja 1997. godine odnosno do stavljanja proizvoda u promet.
Propis NN 96/1996 • Temeljem članka 1043. točke 34. Pomorskog zakonika ("Narodne novine", br. 17/94, 74/94 i 43/96), ministar pomorstva, prometa i veza Republike Hrvatske, donosi
Propis NN 96/1996 • a) mjerenja i opažanja pomorskih meteoroloških, oceanografskih elemenata i pojava i onečišćenja mora;
Propis NN 96/1996 • c) predaju rezultata mjerenja i opažanja u propisanom obliku obalnoj radijskoj postaji ili direktno Državnom hidrometeorološkom zavodu (u daljnjem tekstu: DHMZ);
Propis NN 96/1996 • d) dostava Brodskih meteoroloških dnevnika i Brodskog meteorološkog kontrolnika DHMZ-u;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 8/98, Broj 38/08, Broj 18/02, Broj 110/09, Broj 73/08, Broj 117/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled