PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-03-27-780 NN 27/2004

• 5. Češka – regije: Breclav, Kromeriz, Vyskov, Hodonin, Uherske Hradiste, Zlin, Znojmo i Prerov


Stranica NN 27/2004

• 14. Slovačka Republika – regije: Banska Bystrica, Banovce nad Bebravou, Hlohovec, Ilava, Komarno, Krupina, Levice, Nitra, Nove Mesto nad Vahom, Nove Zamky, Partizanske, Prievidza, Rimavska Sobota, Topolžčany, Zarnovica, Ziar nad Hronom i Zvolen.


Stranica NN 27/2004

• 15. Srbija i Crna Gora – regije: Novi Sad, Šabac, Jagodina, Kraljevo.


Stranica NN 27/2004

• Navedena zabrana odnosi se i na pošiljke domaćih i divljih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se provoze preko područja navedenih zemalja.


Internet NN 27/2004
• Zabrana navedena u točki I. Ove Naredbe ne primjenjuje se na:

Internet stranice NN 27/2004
• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;

Internet stranice NN 27/2004 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Internet stranice NN 27/2004 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Internet stranice NN 27/2004 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Internet stranice NN 27/2004 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 27/2004 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
Informacije NN 27/2004 • d) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
Poslovne stranice NN 27/2004 • e) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Pregledi NN 27/2004 • f) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Besplatno NN 27/2004 • g) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
Glasnik NN 27/2004 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske domaćih i divljih svinja i njihovih proizvoda radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge objavljena u »Narodnim novinama« br. 16/04.
Propis NN 27/2004 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 27/2004 • MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA
Propis NN 27/2004 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97., 105/01. i 172/03. ), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
Propis NN 27/2004 • o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku goveda, proizvoda od goveda, kao i krmiva animalnog podrijetla radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku transmisivnih spongiformnih encefalopatija
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 137/04, Broj 43/06, Broj 42/09, Broj 90/08, Broj 48/97, Broj 54/91


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled