PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 27/2004 • 5. Češka – regije: Breclav, Kromeriz, Vyskov, Hodonin, Uherske Hradiste, Zlin, Znojmo i Prerov
NN 27/2004 • 14. Slovačka Republika – regije: Banska Bystrica, Banovce nad Bebravou, Hlohovec, Ilava, Komarno, Krupina, Levice, Nitra, Nove Mesto nad Vahom, Nove Zamky, Partizanske, Prievidza, Rimavska Sobota, Topolžčany, Zarnovica, Ziar nad Hronom i Zvolen.
NN 27/2004 • 15. Srbija i Crna Gora – regije: Novi Sad, Šabac, Jagodina, Kraljevo.
NN 27/2004 • Navedena zabrana odnosi se i na pošiljke domaćih i divljih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se provoze preko područja navedenih zemalja.
NN 27/2004 • Zabrana navedena u točki I. Ove Naredbe ne primjenjuje se na:
NN 27/2004 • a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 27/2004 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 27/2004 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 27/2004 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 27/2004 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 27/2004 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
NN 27/2004 • d) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
NN 27/2004 • e) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
NN 27/2004 • f) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
NN 27/2004 • g) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
NN 27/2004 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko područja Republike Hrvatske domaćih i divljih svinja i njihovih proizvoda radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku klasične svinjske kuge objavljena u »Narodnim novinama« br. 16/04.
NN 27/2004 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 27/2004 • MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA
NN 27/2004 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97., 105/01. i 172/03. ), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
NN 27/2004 • o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku goveda, proizvoda od goveda, kao i krmiva animalnog podrijetla radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku transmisivnih spongiformnih encefalopatija
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 137/04, Broj 43/06,
Broj 42/09, Broj 90/08,
Broj 48/97, Broj 54/91
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE