PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • »5. Dodatni pokrivač po osobi. Iznimno, ne primjenjuje se na aparthotele koji posluju ljeti«;
NN 73/2004 • »10. Garderobni ormar s policama ili ladicama i dijelom za vješanje odjeće s pet sličnih vješalica za odjeću po osobi. Za 3* i 4* dio ormara za vješanje odjeće s policama mora biti zatvoren vratima, a dio ormara može biti bez vrata i sa zavjesom«;
NN 73/2004 • – u podtočki 29. u koloni 3* bijelo polje zamjenjuje se sivim poljem;
NN 73/2004 • »8. Protuklizni tepih za kadu ili tuš kadu ili protuklizno dno kade ili tuš kade*;
NN 73/2004 • – u istoj točki iza podtočke 26. dodaje se zvjezdica i riječi: »*Protuklizno dno kade ili tuš kade dokazuje se tehničkom dokumentacijom proizvođača«;
NN 73/2004 • U točki 8.1. »WC školjka, umivaonik«, podtočka 6. mijenja se i glasi:
NN 73/2004 • Naslov »9. »KUHINJA – u aparthotelu s više od 25 smještajnih jedinica...« i točka 9.1. »Oprema«, mijenjaju se i glase:
NN 73/2004 • 2. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata. U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)
NN 73/2004 • 4. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)
NN 73/2004 • 5. Hlađena i odvojena prostorija za hladnu i obrađenu hranu (salate, umaci i sl.). Ne primjenjuje se na kuhinje u objektima do 25 smještajnih jedinica
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • 6. Prostor i uređaji s jednodijelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe
NN 73/2004 • 7. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 8. Koš za otpatke pokraj svake radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 9. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 10. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 11. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 14. Odvojeni prostori sa trodijelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodijelnim sudoperom za pranje crnog posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodijelni sudoperi
NN 73/2004 • 15. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni
NN 73/2004 • 17. Odgovarajući umivaonik s nožnim ili automatskim uključivanjem protoka tekuće tople i hladne vode tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
NN 73/2004 • 18. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 134/05, Broj 55/09,
Broj 82/08, Broj 53/07,
Broj 64/97, Broj 88/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE