PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• 6. Pripremni radoviObaviti pripremne radove u različitim ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama. Pripremni radovi u različitim ugostiteljskim cjelinama.


Stranica NN 112/2004

• 7. Sustavi poslovanja u ugostiteljstvuPrepoznati pansionski sustav i djelovati u njemu.


Stranica NN 112/2004

• Naučiti karakteristike a la carte sustava poslovanja i rada u njemu.


Stranica NN 112/2004

• Razlikovati all inclusive sustav poslovanja Pansionski sustav poslovanja.


Internet NN 112/2004
• 8.Faze poslužnog pr ocesaObaviti rezervaciju ugostiteljskih usluga.

Internet stranice NN 112/2004
• Na pravilan način dočekati, prihvatiti i smjestiti gosta/goste.

Internet stranice NN 112/2004 • Donijeti i postaviti odgovarajući pribor poštujući ugostiteljska pravila i pravila bon-tona.
Internet stranice NN 112/2004 • Dopremiti jela i pića do gostova stola i obaviti proces posluživanja.
Internet stranice NN 112/2004 • Ispratiti gosta i obaviti završne radove.Rezervacija, doček, prihvat i smještaj gosta(-iju).
Internet stranice NN 112/2004 • 9. Sredstva ponude i prodaje u ugostiteljstvuNaučiti karakteristike različitih sredstava ponude jela i pića.Sredstva ponude jela.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 10. Osnovne vrste pića i njihovo posluživanjeNaučiti vrste aperitivnih pića i odrediti njihovu ulogu te ih pravilno poslužiti.
Informacije NN 112/2004 • Prepoznati i ispravno poslužiti rakije po vrsti i kvaliteti.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Objasniti , vrste, karakteristike i načine posluživanja piva.
Pregledi NN 112/2004 • Definirati grupe vina i odrediti način njihova posluživanja.
Besplatno NN 112/2004 • Naučiti razlikovati bezalkoholna pića i napitke kao i njihovo posluživanje u različitim ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama. Posluživanje aperitivna pića.
Glasnik NN 112/2004 • 11. Posluživanje u baruIzreći vrste barova i prepoznati njihovu komplementarnost.
Propis NN 112/2004 • Pokazati i pravilno upotrijebiti osnovni sitni inventar u baru.
Propis NN 112/2004 • Reći i pripremiti osnovne barske mješavine.Karakteristike barova.
Propis NN 112/2004 • 12. Načini dogotovljavanja jela kod stola gostaObaviti poslove pripremanja jela kod stola gosta kuhanjem.
Propis NN 112/2004 • Pravilno rasjeći, filirati i filetirati jelo kod stola gosta.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 106/97, Broj 96/03, Broj 116/05, Broj 1/09, Broj 131/97, Broj 91/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled