PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 6. Pripremni radoviObaviti pripremne radove u različitim ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama. Pripremni radovi u različitim ugostiteljskim cjelinama.
NN 112/2004 • 7. Sustavi poslovanja u ugostiteljstvuPrepoznati pansionski sustav i djelovati u njemu.
NN 112/2004 • Naučiti karakteristike a la carte sustava poslovanja i rada u njemu.
NN 112/2004 • Razlikovati all inclusive sustav poslovanja Pansionski sustav poslovanja.
NN 112/2004 • 8.Faze poslužnog pr ocesaObaviti rezervaciju ugostiteljskih usluga.
NN 112/2004 • Na pravilan način dočekati, prihvatiti i smjestiti gosta/goste.
NN 112/2004 • Donijeti i postaviti odgovarajući pribor poštujući ugostiteljska pravila i pravila bon-tona.
NN 112/2004 • Dopremiti jela i pića do gostova stola i obaviti proces posluživanja.
NN 112/2004 • Ispratiti gosta i obaviti završne radove.Rezervacija, doček, prihvat i smještaj gosta(-iju).
NN 112/2004 • 9. Sredstva ponude i prodaje u ugostiteljstvuNaučiti karakteristike različitih sredstava ponude jela i pića.Sredstva ponude jela.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 10. Osnovne vrste pića i njihovo posluživanjeNaučiti vrste aperitivnih pića i odrediti njihovu ulogu te ih pravilno poslužiti.
NN 112/2004 • Prepoznati i ispravno poslužiti rakije po vrsti i kvaliteti.
NN 112/2004 • Objasniti , vrste, karakteristike i načine posluživanja piva.
NN 112/2004 • Definirati grupe vina i odrediti način njihova posluživanja.
NN 112/2004 • Naučiti razlikovati bezalkoholna pića i napitke kao i njihovo posluživanje u različitim ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama. Posluživanje aperitivna pića.
NN 112/2004 • 11. Posluživanje u baruIzreći vrste barova i prepoznati njihovu komplementarnost.
NN 112/2004 • Pokazati i pravilno upotrijebiti osnovni sitni inventar u baru.
NN 112/2004 • Reći i pripremiti osnovne barske mješavine.Karakteristike barova.
NN 112/2004 • 12. Načini dogotovljavanja jela kod stola gostaObaviti poslove pripremanja jela kod stola gosta kuhanjem.
NN 112/2004 • Pravilno rasjeći, filirati i filetirati jelo kod stola gosta.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 106/97, Broj 96/03,
Broj 116/05, Broj 1/09,
Broj 131/97, Broj 91/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE