PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2004 • 6. proizvodnja prhkoga i biskvitnog tijesta, vafl-listova i proizvoda, dijetalnih kolača i medenjaka;
NN 5/2004 • 7. ukrašavanje kolača, izrada krema, glazura i caklina;
NN 5/2004 • Ispitanik mora u zadanom roku primjereno pomoćničkom statusu izraditi uradak i obaviti radnu probu. Ispitna komisija na temelju dolje navedenih uradaka i radnih proba zadaje ispitaniku jedan do tri uratka i jednu do tri radne probe. Ispitna komisija može i samostalno predložiti uratke i radne probe koje će zadati ispitaniku.
NN 5/2004 • Proizvodnja pšeničnoga kruhaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Proizvodnja peciva od pšeničnoga brašnaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Proizvodnja lisnatog tijesta i finih pekarskih proizvodaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Proizvodnja biskvitnog tijesta i kolačaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Završno ručno oblikovanje tijesta za kruhOblikovanje, određivanje temperature, vlažnost u komori, vrijeme fermentacije
NN 5/2004 • Zamjes tijesta izravnim ili neizravnim načinom, ručno ili strojnoRukovanje različitim tipovima miješalica, redoslijed doziranja sirovina, homogenost tijesta, trajanje zamjesa
NN 5/2004 • Oblikovanje pereca i pletenicaPriprema sirovina, zamjes, oblikovanje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 5/2004 • Proizvodnja krušnih mrvicaRezanje kruha, sušenje, hlađenje, mljevenje i pakiranje
NN 5/2004 • PečenjePriprema peći za pečenje, ubacivanje limova s tijestnim komadima u peć, vađenje pečenih proizvoda
NN 5/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
NN 5/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
NN 5/2004 • Stručno-teorijski dio ispita obuhvaća teorijska znanja nužna za obavljanje praktičnih postupaka u zanimanju koja su propisana nastavnim planom i programom za teorijski dio naukovanja.
NN 5/2004 • 10. Pšenično brašno i njegova preradba u pšenični kruh i pecivo od dizanog tijesta
NN 5/2004 • 11. Izrađivanje finog peciva i kolača od dizanog tijesta
NN 5/2004 • 12. Raženo brašno i njegova preradba u kruh i sitno pecivo
NN 5/2004 • 14. Proizvodnja kruha od grubog brašna, neprosijanog brašna, specijalnog kruha
NN 5/2004 • 15. Proizvodnja finog peciva i kolača od dizanog tijesta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 42/08, Broj 27/08,
Broj 71/08, Broj 56/08,
Broj 40/99, Broj 52/06
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE