PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 6. Upoznati tehnološke procese prerade ovih namirnica i njihove prerađevine.
NN 112/2004 • Poznavati obrtničke propise iTrgovački razredi i razredi kvalitete
NN 112/2004 • 2.HRANJIVE TVARIPregled svojstava hranjivih tvariUGLJIKOHIDRATI - u živežnim
NN 112/2004 • Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a
NN 112/2004 • 3.1.ŽITARICEŽitarice i žitni proizvodiVrste žitarica i primjena.
NN 112/2004 • 3.2. POVRĆE IPregled povrća i njihovo Vrste i podjela povrća
NN 112/2004 • Ocijeniti vrijednost, korištenje i Konzerviranje i prerađivanje
NN 112/2004 • 3.3.VOĆE I VOĆNE Pregled voća i njihovo značenjeVrste i podjela voća
NN 112/2004 • 3.5.MASTI I ULJA -Ocijeniti vrijednost i način upotrebeBiljne masti i ulja.
NN 112/2004 • 1. Steći osnovna znanja o živežnim namirnicama i njihovom korištenju,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 2. Osposobiti učenike za primjenu teoretskih znanja u struci,
NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda životinjskog podrijetla.
NN 112/2004 • 2. Steći uvid u sve propise vezane za ovu djelatnost i primjenjivati ih,
NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
NN 112/2004 • 4. Upoznati metode konzerviranja namirnica životinjskog podrijetla.
NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica životinjskog podrijetla.
NN 112/2004 • 6. Upoznati tehnološke procese prerade ovih namirnica i njihove prerađevine.
NN 112/2004 • Br. Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja vještine i umjeća)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a
NN 112/2004 • Ocijeniti vrijednost, korištenje iMeso klaoničkih životinja
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 38/97, Broj 19/00,
Broj 94/01, Broj 50/99,
Broj 62/02, Broj 58/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE