PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• 6. Upoznati tehnološke procese prerade ovih namirnica i njihove prerađevine.


Stranica NN 112/2004

• Poznavati obrtničke propise iTrgovački razredi i razredi kvalitete


Stranica NN 112/2004

• 2.HRANJIVE TVARIPregled svojstava hranjivih tvariUGLJIKOHIDRATI - u živežnim


Stranica NN 112/2004

• Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a


Internet NN 112/2004
• 3.1.ŽITARICEŽitarice i žitni proizvodiVrste žitarica i primjena.

Internet stranice NN 112/2004
• 3.2. POVRĆE IPregled povrća i njihovo Vrste i podjela povrća

Internet stranice NN 112/2004 • Ocijeniti vrijednost, korištenje i Konzerviranje i prerađivanje
Internet stranice NN 112/2004 • 3.3.VOĆE I VOĆNE Pregled voća i njihovo značenjeVrste i podjela voća
Internet stranice NN 112/2004 • 3.5.MASTI I ULJA -Ocijeniti vrijednost i način upotrebeBiljne masti i ulja.
Internet stranice NN 112/2004 • 1. Steći osnovna znanja o živežnim namirnicama i njihovom korištenju,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • 2. Osposobiti učenike za primjenu teoretskih znanja u struci,
Informacije NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda životinjskog podrijetla.
Poslovne stranice NN 112/2004 • 2. Steći uvid u sve propise vezane za ovu djelatnost i primjenjivati ih,
Pregledi NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
Besplatno NN 112/2004 • 4. Upoznati metode konzerviranja namirnica životinjskog podrijetla.
Glasnik NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica životinjskog podrijetla.
Propis NN 112/2004 • 6. Upoznati tehnološke procese prerade ovih namirnica i njihove prerađevine.
Propis NN 112/2004 • Br. Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja vještine i umjeća)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a
Propis NN 112/2004 • Ocijeniti vrijednost, korištenje iMeso klaoničkih životinja
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 38/97, Broj 19/00, Broj 94/01, Broj 50/99, Broj 62/02, Broj 58/02


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled