PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2003 • Ako se naknadno izgradi izlaz ili čvorište koje nije bilo predviđeno, istom se dodjeljuje broj prethodnog s dodatkom malog slova »a«.
NN 73/2003 • Ovom Pravilniku se prilažu nazivi izlaza i čvorišta, nazivi odmorišta te karta s oznakama autocesta iz članka 1.
NN 73/2003 • Za buduće izlaze, čvorišta i odmorišta koji ovim Pravilnikom nisu definirani preuzet će se nazivi iz građevinske dozvole i odobrene projektne dokumentacije.
NN 73/2003 • Prilozi iz stavka 1. članka 10. čine sastavni dio ovog Pravilnika.
NN 73/2003 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 73/2003 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97. i 105/01.), ministar poljoprivrede i šumarstva donosi
NN 73/2003 • i provoza preko područja Republike Hrvatske peradi i proizvoda od peradi podrijetlom iz Belgije
NN 73/2003 • Zabranjuje se uvoz u Republiku Hrvatsku i provoz preko područja Republike Hrvatske pošiljaka:
NN 73/2003 • g) proizvoda životinjskog podrijetla (od ptica) namijenjenih hranidbi životinja, za industrijsku uporabu ili uporabu u poljodjelstvu, podrijetlom iz Belgije, radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku kuge peradi – Avian influenza.
NN 73/2003 • Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke koje potječu iz drugih zemalja ako se provoze preko područja Belgije.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2003 • a) hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa peradi i pernate divljači koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 73/2003 • b) proizvoda od jaja koja su prije ili tijekom proizvodnje podvrgnuta toplinskoj obradi sušenja u proizvodnji jaja u prahu, pasterizacije ili sterilizacije
NN 73/2003 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 73/2003 • Na osnovi članka 16. stavka 2.a u vezi s člankom 132. Zakona o zdravstvenom osiguranju (»Narodne novine« broj 94/01., 88/02. i 149/02.) i članka 19. Statuta Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (»Narodne novine« broj 16/02., 24/02. i 58/03.), Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje na 25. sjednici održanoj 23. travnja 2003. godine donijelo je
NN 73/2003 • U Pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima (»Narodne novine« broj 63/00. – pročišćeni tekst, 77/00., 85/00., 106/00., 131/00., 60/01., 67/01., 71/01., 31/02., 76/02., 85/02., 117/02., 138/02. i 32/03.), tiskanice potvrda iz članka 5. stavka 2. mijenjaju se i sastavni su dio ovog Pravilnika.
NN 73/2003 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. srpnja 2003. godine.
NN 73/2003 • Na osnovi odredbe članka 108. stavka 2. Zakona o zdravstvenom osiguranju (»Narodne novine« broj 94/01., 88/02. i 149
NN 73/2003 • /02.) i članka 19. podstavka 18. Statuta Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (»Narodne novine« broj 16/02., 24/02. i 58/03.), Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje na 25. sjednici održanoj 23. travnja 2003. godine donijelo je
NN 73/2003 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O SASTAVU, OVLASTIMA I NAČINU RADA LIJEČNIČKIH POVJERENSTAVA HRVATSKOG ZAVODA ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
NN 73/2003 • U Pravilniku o sastavu, ovlastima i načinu rada liječničkih povjerenstava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (»Narodne novine« broj 76/02.) u članku 9. stavku 4. u sedmom retku iza riječi: »koja« dodaje se riječ: »već«.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 138/06, Broj 35/94,
Broj 97/95, Broj 40/07,
Broj 145/08, Broj 66/96
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE