PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-07-66-1091 NN 66/2001

• d) kemijsko potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;


Stranica NN 66/2001

• e) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;


Stranica NN 66/2001

• f) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;


Stranica NN 66/2001

• g) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manje od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.


Internet NN 66/2001
• Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaje važiti Naredba o zabrani uvoza u Republiku Hrvatsku i provoza preko teritorija Republike Hrvatske domaćih i divljih svinja i proizvoda podrijetlom od navedenih životinja iz Savezne Republike Njemačke – regije Rheinland-Pfalz (»Narodne novine«, broj 82/00).

Propis NN 66/2001
• Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.

Propis NN 66/2001 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97.), ministar poljoprivrede i šumarstva donosi
Propis NN 66/2001 • O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU I PROVOZA PREKO PODRUČJA REPUBLIKE HRVATSKE ŽIVIH DOMAĆIH I DIVLJIH SVINJA I PROIZVODA OD SVINJA PODRIJETLOM IZ ŠPANJOLSKE – REGIJA CATALONIA I CASTILLA–LA MANCHA RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA U REPUBLIKU HRVATSKU KLASIČNE SVINJSKE KUGE
Propis NN 66/2001 • Zabranjuje se uvoz u Republiku Hrvatsku i provoz preko područja Republike Hrvatske:
Propis NN 66/2001 • e) proizvoda od mesa domaćih i divljih svinja koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 66/2001 • f) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih prehrani životinja ili za poljoprivrednu ili industrijsku upotrebu koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;
Propis NN 66/2001 • g) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) upotrebi koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;
Propis NN 66/2001 • h) patološki materijal i biološki proizvodi koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge,
Propis NN 66/2001 • podrijetlom iz Španjolske – regija Catalonia i Castilla–La Mancha, radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti klasične svinjske kuge.
Propis NN 66/2001 • Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se prevoze preko područja Španjolske – regija Catalonia i Castilla–La Mancha.
Propis NN 66/2001 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke:
Propis NN 66/2001 • a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
Propis NN 66/2001 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Propis NN 66/2001 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Propis NN 66/2001 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 82/06, Broj 74/01, Broj 79/07, Broj 152/08, Broj 66/97, Broj 30/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled