PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 51/2002 • Davatelji usluga studentske prehrane obvezni su s Ministarstvom ili od njega ovlaštenim tijelom sklopiti ugovore o pružanju usluga studentske prehrane u roku od dva mjeseca od dana stupanja na snagu ovoga Pravilnika.
NN 51/2002 • Odredbe članaka 7. i 10. ovoga Pravilnika počet će se primjenjivati danom stupanja na snagu Pravilnika, dok će se ostale odredbe početi primjenjivati u svakom visokoučilišnom centru čim se ispune tehničke mogućnosti za korištenje studentskih iskaznica.
NN 51/2002 • (1) Studentski zborovi dužni su u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovoga Pravilnika predložiti Ministru broj Povjerenstava za kontrolu prehrane studenata za svaki visokoučilišni centar, kao i po tri svoja predstavnika za svako od tih Povjerenstava.
NN 51/2002 • (2) Ministar će imenovati predsjednike, zamjenike predsjednika i članove Povjerenstava za kontrolu prehrane studenata u roku od 60 dana od dana primitka prijedloga iz stavka 1. ovoga članka.
NN 51/2002 • (1) Hrvatski studentski zbor dužan je u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovoga Pravilnika predložiti Ministru svog predstavnika u Etičkom povjerenstvu iz članka 19. ovoga Pravilnika.
NN 51/2002 • (2) Ministar će imenovati predsjednika i članove Etičkog povjerenstva u roku od 30 dana od dana primitka prijedloga iz stavka 1. ovoga članka.
NN 51/2002 • (3) Etičko povjerenstvo dužno je u roku od 30 dana od dana svog imenovanja predložiti Ministru Poslovnik o svom radu.
NN 51/2002 • (4) Odmah po primitku prijedloga Poslovnika iz stavka 3. ovoga članka Ministar će zatražiti mišljenje Hrvatskog studentskog zbora o tom prijedlogu.
NN 51/2002 • (5) Hrvatski studentski zbor dužan je dostaviti svoje mišljenje o prijedlogu Poslovnika iz stavka 3. ovoga članka u roku od 30 dana od dana dostave zahtjeva za mišljenje. Ukoliko Hrvatski studentski zbor ne dostavi svoje mišljenje u tom roku, smatrat će se da nema primjedaba na prijedlog Poslovnika.
NN 51/2002 • (6) Ministar će donijeti Poslovnik o radu Etičkog povjerenstva u roku od 60 dana od dana primitka prijedloga toga Poslovnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 51/2002 • Stupanjem na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o potpori za pokriće troškova prehrane studenata (»Narodne novine«, broj 58/01).
NN 51/2002 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 51/2002 • Na temelju članka 22. Zakona o mjeriteljskoj djelatnosti (»Narodne novine« broj 11/94) ravnatelj Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo donosi
NN 51/2002 • O MJERITELJSKIM ZAHTJEVIMA ZA LABORATORIJSKA MJERILA – STAKLENE ODMJERNE TIKVICE S JEDNOM MJERNOM CRTOM
NN 51/2002 • Ovim se pravilnikom propisuju mjeriteljski zahtjevi kojima moraju udovoljavati laboratorijska mjerila – staklene odmjerne tikvice na uljev i na izljev kojima je nazivni obujam određen jednom mjernom crtom što je obilježena na njihovu grlu (u nastavku teksta »tikvice«).
NN 51/2002 • Nazivni obujam tikvica mora biti 5 cm3 (ml), 10 cm3 (ml), 25 cm3 (ml), 50 cm3 (ml), 100 cm3 (ml), 200 cm3 (ml), 250 cm3 (ml), 500 cm3 (ml), 1000 cm3 (ml), i 2000 cm3 (ml).
NN 51/2002 • 1) razred točnosti A – u koji se svrstavaju tikvice veće točnosti
NN 51/2002 • 2) razred točnosti B – u koji se svrstavaju tikvice manje točnosti.
NN 51/2002 • 1) nazivni obujam tikvica na uljev jest obujam vode što ga sadrže tikvice na referentnoj temperaturi +20°C ako su napunjene do mjerne crte
NN 51/2002 • 2) nazivni obujam tikvica na izljevu jest obujam vode što ga tikvice ispuštaju na referentnoj temperaturi +20°C ako su napunjene do mjerne crte.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 155/05, Broj 5/03,
Broj 41/94, Broj 51/98,
Broj 14/02, Broj 174/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE