PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-07-67-1109 NN 67/2001

• f) da u usjevu krupnosjemenih trava nije prisutna pirika (Agropyron spp.) i mišji repak (Alopecurus myosuriodes;.


Stranica NN 67/2001

• g) da dopuštenih korova za kategoriju OS nije bilo više od 1 biljke, za kategoriju C1 više od 5 biljaka a za C2 10 biljaka.


Stranica NN 67/2001

• Genetska čistoća sjemenskog usjeva trava utvrđuje se pregledom nadziranih jedinica, za koje se na svaka 3 ha površine uzima 100 m2. Nadzirane jedinice moraju biti ravnomjerno raspoređene na pregledanoj površini, o čemu odlučuje osoba koja obavlja nadzor.


Stranica NN 67/2001

• Tablica broj 3. NORME ZA PRIZNAVANJE SJEMENSKIH USJEVA KRMNOG BILJA


Internet NN 67/2001
• D. METODE ZA OBAVLJANJE STRUČNOG NADZORA NAD SJEMENSKIM USJEVIMA POVRTNIH KULTURA

Propis NN 67/2001
• Za jednogodišnje povrtne kulture obvezatna su najmanje dva pregleda. Ako nakon drugog pregleda nije moguće donijeti konačnu odluku, obavlja se i treći pregled.

Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se tijekom cvatnje ili tehnološke zriobe. Ovim pregledom se utvrđuje lokacija proizvodne parcele, identitet sorte, predusjev, izolacija, genetska čistoća, primjese, ujednačenost, zdravstveno stanje i zakorovljenost, te stadijski razvoj biljaka.
Propis NN 67/2001 • Drugi pregled obavlja se do fiziološke zriobe sjemena, kada se utvrđuje stadijski razvoj biljaka, ujednačenost, genetska čistoća, zdravstveno stanje i zakorovljenost, te se obavlja procjena priroda sjemena.
Propis NN 67/2001 • Zapisnici o obavljenom stručnom pregledu vode se na obrascu broj 3.
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se kada je najmanje 50% biljaka u cvatnji, a drugi kada je 50% biljaka u tehnološkoj zriobi, osim za grah zrnaš kod kojeg se drugi pregled obavlja kada je najmanje 50% biljaka u fiziološkoj zriobi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 67/2001 • 2. Rajčica, paprika i patlidžan, krastavac, dinja, lubenica i tikvica
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se kada je najmanje 50% plodova u tehnološkoj zriobi, a drugi kada je najmanje 50% plodova u fiziološkoj zriobi.
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se kad je 50% biljaka u tehnološkoj zriobi, tj. u vrijeme pune rozete ili razvijene glavice.
Propis NN 67/2001 • Drugi pregled obavlja se u vrijeme kad je više od 50% biljaka u cvatnji.
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se u tehnološkoj zriobi, kad je potpuno razvijena lisna rozeta, a drugi u cvatnji.
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se u vrijeme kad je najmanje 50 % biljaka u tehnološkoj zriobi, a drugi u vrijeme pune cvatnje.
Propis NN 67/2001 • 1. Za dvogodišnje povrtne kulture (mrkva, cikla, peršin, pastrnjak, celer, rotkva, postrna repa, luk, poriluk, kupus, kelj, cvjetača i korabica) ako se za proizvodnju sjemena uzgajaju na klasičan način vađenja izvodnica obvezatna su 3 pregleda.
Propis NN 67/2001 • Prvi pregled obavlja se tijekom pune razvijenosti izvodnica. Prvim pregledom utvrđuje se lokacija proizvodne parcele, identitet sorte, predusjev, genetska čistoća, primjese, ujednačenost, zdravstveno stanje i zakorovljenost, te stadijski razvoj biljaka.
Propis NN 67/2001 • Drugi pregled obavlja se do početka cvatnje, kada se utvrđuje prostorna izolacija, razvijenost biljaka, ujednačenost, zdravstveno stanje i zakorovljenost.
Propis NN 67/2001 • Treći pregled obavlja se pred žetvu. Njime se utvrđuje razvijenost i ujednačenost biljaka, zdravstveno stanje i zakorovljenost te se procjenjuje prinos sjemena.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 2/03, Broj 41/98, Broj 172/04, Broj 23/05, Broj 142/99, Broj 53/90


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled