PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 102/1995 • i to naročito pazeći na kvalitetu upotrebljenih namirnica, oblik pekarskih proizvoda, boju i okus te njihovo prezentiranje.
NN 102/1995 • Ovaj dio ispita sastoji se od izrade majstorskog rada uz napravljene sve potrebite predradnje: priprema recepata (osnovnih i izvanrednih), nabavljenih i pripremljenih sirovina i pomoćnih materijala, osiguranih alata i uređaja kao i napravljenog obračuna troškova.
NN 102/1995 • Na praktičnom dijelu ispita ispitanik izrađuje nekoliko pekarskih proizvoda i to:
NN 102/1995 • - dvije vrste kruha i to one koje se najčešće proizvode u tom kraju,
NN 102/1995 • - specijalne vrste malih peciva (pecivo uz čaj ili kavu, slano pecivo),
NN 102/1995 • - specijalne vrste trajnih pekarskih proizvoda kao i proizvoda za različite svečane prigode,
NN 102/1995 • Pri izradi praktičnog dijela ispita ispitanik mora pokazati vještine i znanja iz područja pekarstva. Pri tom se mora služiti osnovnim recepturama kao i specijalnim receptima. Mora poštivati mjere zaštite na radu i zaštitu okoliša kao i sve ostale uvjete čije poštivanje zatraži ispitna komisija.
NN 102/1995 • Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti.
NN 102/1995 • 2. Stručno teoretski sadržaji ispita neophodni za obavljanje obrta
NN 102/1995 • U ovom dijelu ispita neophodna su znanja iz slijedećih područja:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 102/1995 • - osnovna znanja iz područja biologije, fizike i kemije živežnih namirnica,
NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i prerada kao i održavanje i skladištenje sirovina i pomoćnih materijala za izradu pekarskih proizvoda,
NN 102/1995 • - vrste i načini omekšavanja tijesta (fizikalni, kemijski i biološki omekšivači),
NN 102/1995 • - vrste, sastav, očuvanje i spremanje dodataka za proizvodnju kruha i peciva.
NN 102/1995 • - znanja iz područja sprečavanja nesreće na radu, zaštite na radu i sigurnosti pri obavljanju posla,
NN 102/1995 • - poznavanje vrste fizikalnih, bioloških i kemijskih omekšivača tijesta,
NN 102/1995 • - znanje o održavanju sirovina i dodataka kao i poznavanje načina njihovog skladištenja,
NN 102/1995 • - izbor i doziranje sirovina i dodataka za proizvodnju različitih vrsta kruha,
NN 102/1995 • - odvagati, izraditi i formirati tijesto za kruh, različite vrste peciva i ostale sitne pekarske proizvode,
NN 102/1995 • - istući, dresirati i premazati mase za fine pekarske proizvode,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 38/95, Broj 131/04,
Broj 75/09, Broj 56/02,
Broj 75/05, Broj 112/97
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE