PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-08-112-2153 NN 112/2004

• Ispitanik koji postigne 30 - 59% bodova, upućuje se na usmeni ispit.


Stranica NN 112/2004

• Na usmenom ispitu u pravilu se provjeravaju znanja iz onih područja iz kojih naučnik nije pokazao dostatna znanja na pismenom dijelu ispita.


Stranica NN 112/2004

• Ovaj nastavni plan i program stupa na snagu danom objave u „Narodnim novinama“, a primjenjuje se od 1. rujna 2004. godine.


Stranica NN 112/2004

• Na temelju članka 44. stavka 5. Zakona o obrtu („Narodne novine“ , br. 49/03. – pročišćeni tekst), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore i uz suglasnost ministra znanosti, obrazovanja i športa, donosi


Internet NN 112/2004
• Odgojno obrazovni program za zanimanje konobar ima za cilj stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti učeniku da nakon završenog obrazovanja uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadaće u zanimanju konobar.

Internet stranice NN 112/2004
• Za ostvarivanje gore navedenog cilja potrebno je ostvariti:

Internet stranice NN 112/2004 • b) zadaće koje proizlaze iz opisa poslova i radnih zadataka zanimanja:
Internet stranice NN 112/2004 • C) Praktični dio (35 tjedana u školi, 40 tjedana u ugostiteljskom objektu)
Internet stranice NN 112/2004 • * Kombinira se teorijska i praktična nastava. U okviru ugostiteljskog posluživanja s vježbama realiziraju se i sadržaji zaštite na radu (do 70 sati) i bontona (do 35 sati). Učenici prvog razreda prije početka praktične nastave u radnom procesu (kod obrtnika ili trgovačkog društva trebaju obaviti najmanje 70 sati praktične nastave u školskoj radionici kako bi svladali osnove struke i položili ispit iz zaštite na radu.
Internet stranice NN 112/2004 • ** Praktična nastava u ugostiteljskim objektima organizira se u obrtničkoj radionici na temelju ugovora o naukovanju i ugostiteljsko-turističkim poduzećima na temelju ugovora u praktičnoj nastavi koja sklapa škola i poduzeće. Nastava se može organizirati i u školskim radionicama škola, ako su za to osigurani potrebni uvjeti i ako se ne mogu sklopiti ugovori o naukovanju u praktičnoj nastavi, jer za to ne postoji osigurana radna mjesta u obrtničkim radionicama i radnim poduzećima.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Predmeti stručno-teorijskog i praktičnog dijela programaObvezni način provjere i ocjenjivanja znanja i umijeća
Informacije NN 112/2004 • Praktična nastava u ugostiteljskim objektima praktičan uradak (mapa za izvođenje praktičnog dijela naukovanja)
Poslovne stranice NN 112/2004 • Matematika u struciprof. matematike, dipl. ing. matematikeVSS
Pregledi NN 112/2004 • Biologija i ekologija dipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije, prof. kemije, dipl. ing. kemijske tehnologije
Besplatno NN 112/2004 • prof. biologije, dipl. ing. biologije, dipl. ing. biotehnologijeVSS
Glasnik NN 112/2004 • Turistička geografijaprof. geografije , dipl. ing. geografije, dipl. geografVSS
Propis NN 112/2004 • Poslovna psihologija i komunikacijeprof. psihologije, dipl. psihologVSS
Propis NN 112/2004 • Kulturno povijesna baštinaprof. povijesti umjetnosti, dipl. povjesničar umjetnostiVSS
Propis NN 112/2004 • Enologija s gastronomijomdipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije
Propis NN 112/2004 • dipl. ekonomist – smjer za ugostiteljstvo i turizam (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhar/natkonobar ili majstor natkonobar/kuhar, majstor kuharVSS
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 34/07, Broj 28/03, Broj 40/92, Broj 77/92, Broj 76/93, Broj 145/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled