PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 34/2002 • »Mrs je u smislu ovoga pravilnika proizvod dobiven odgovarajućim tehnološkim postupkom od jestivih masti i ulja biljnog i životinjskog porijekla sa ili bez dodataka.«
NN 34/2002 • Deklaracija za proizvode iz članka 38. stavak 2. ovog pravilnika treba sadržavati i podatke o porijeklu jestivih masti i ulja navedene padajućim redoslijedom, a za proizvode iz članka 38. stavak 2. točke 2., 3. i 4. još i podatak o ukupnom udjelu masnoće.«
NN 34/2002 • U poglavlju »3. MARGARINI« naziv potpoglavlja »Proizvodi slični margarinu« zamjenjuje se nazivom »Miješani margarini«.
NN 34/2002 • U članku 41. stavku 1. riječi »Proizvodi slični margarinu« zamjenjuju se riječima »Miješani margarini«.
NN 34/2002 • »Proizvodi iz stavka 1. ovog članka, ovisno o udjelu masnoće, stavljaju se u promet kao:
NN 34/2002 • 2. miješani margarin sa smanjenim udjelom masnoće (udjel masnoće ne manji od 60% i ne veći od 62%),
NN 34/2002 • 3. polumasni miješani margarin (udjel masnoće ne manji od 39% i ne veći od 41%),
NN 34/2002 • 4. miješani namaz (s udjelima masnoće do 39%, većim od 41% a manjim od 60% i većim od 62% a manjim od 80%).«
NN 34/2002 • U stavku 3. riječi »proizvodi slični margarinu« zamjenjuju se riječima »miješani margarini«.
NN 34/2002 • Deklaracija za proizvode iz članka 41. stavak 2. ovog pravilnika treba uz podatak o ukupnom udjelu masnoće sadržavati i podatak o porijeklu jestivih masti i ulja (biljne, mliječne i/ili druge životinjske masti) i njihove masene udjele navedene po padajućem redoslijedu.«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 34/2002 • Proizvodima iz članka 38. stavak 2. točka 4. i članka 41. stavak 2. točka 4. ovog pravilnika mogu se osim dodataka radi povećanja prehrambene i biološke vrijednosti dodavati i drugi prehrambeni proizvodi, te začini i ekstrakti začina ako ti proizvodi, začini i ekstrakti začina udovoljavaju zahtjevima utvrđenim posebnim propisima.«
NN 34/2002 • U članku 48. riječi »najmanje 25%« zamjenjuju se riječima »najmanje 20%«, a iza riječi »maslac« dodaju se riječi »mliječne i druge prehrambene proizvode ako udovoljavaju zahtjevima utvrđenim posebnim propisima«.
NN 34/2002 • U članku 50. stavku 1. iza riječi »laganom majonezom« stavlja se interpunkcijski znak zareza te iza zareza dodaje riječ »preljevom«, a riječ »emulgiranim« se briše.
NN 34/2002 • U članku 50. stavak 2. riječi »najmanje 40%« brišu se i umjesto njih stavljaju riječi »najmanje 30%«.
NN 34/2002 • U članku 53. stavak 2. u točki 2. riječ »ili« zamjenjuje se interpunkcijskim znakom zareza, a točka 6. mijenja se i glasi:
NN 34/2002 • »6. vrijeme upotrebljivosti označeno kao: »rok upotrebe« uz navođenje datuma proizvodnje ili »upotrebljivo do«, s dvoznamenkastim oznakama, mjeseca i godine, a za proizvode iz članka 50. ovog pravilnika »upotrebljivo do« s dvoznamenkastim oznakama dana i mjeseca,«
NN 34/2002 • Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 34/2002 • Na temelju članka 280. stavak 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (»Narodne novine«, broj: 59/96), te rješenja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske broj: 511-01-72-7693/7-93 od 5. kolovoza 1993. godine Nadzorni odbor Centra za vozila Hrvatske dana 21. veljače 2002. i Upravni odbor Hrvatskog autokluba dana 21. ožujka 2002. donijeli su
NN 34/2002 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O UTVR?IVANJU MREŽE I KRITERIJA O DOSTATNOM BROJU STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA
NN 34/2002 • U Pravilniku o utvrđivanju mreže i kriterija o dostatnom broju stanica za tehnički pregled vozila (»Narodne novine«, broj: 166/98 i 105/01), u članku 3. stavak 1. točka 4. mijenja se i glasi:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 59/96, Broj 80/97,
Broj 5/97, Broj 71/07,
Broj 63/03, Broj 112/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE