PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • IV. Tradicionalno pekarstvo u drugim hrvatskim regijama Učenike upoznati s razvojem pekarskog obrta u prošlosti te posebno s razvojem pekarstva na području Grada Zagreba
NN 112/2004 • Učenici će upoznati osobitosti medičarskog zanata te usvojiti znanja o izradi pojedinih proizvoda putem teoretske i praktične nastave.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti vještine izrade i oblikovanja tijesta za svaki proizvod te upoznati raspoložive uređaje i pomagala.1. Pekarstvo u najstarije doba:
NN 112/2004 • Nastava se realizira u specijaliziranoj učionici - pekarskom praktikumu sa svom potrebnom opremom za ostvarenje praktičnog rada. Nastava se organizira s učenicima podijeljenim u skupine od 10 do 12.
NN 112/2004 • Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.
NN 112/2004 • - učenike upoznati s mogućnostima poboljšanja kakvoće pekarskih proizvoda,
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • VII. Gotove smjeseUčenici će steći osnovna znanja o važnosti i ulozi dodataka u pekarstvu.
NN 112/2004 • Učenici će naučiti koji su učinci dodavanja pojedinih aditiva te koji im je način djelovanja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti koja je uloga konzervansa i kako ih doziramo.
NN 112/2004 • Učenici će usvojiti mogućnost uporabe gotovih smjesa u pekarstvu.1. Dodaci u pekarstvu
NN 112/2004 • 7. Prehrambene organske kiseline – uloga, vrste, doziranje, zdravstvena opasnost
NN 112/2004 • Nastava se realizira u specijaliziranoj učionici - pekarskom praktikumu sa svom potrebnom opremom za ostvarenje praktičnog rada. Nastava se organizira s učenicima podijeljenim u skupine od 10 do 12.
NN 112/2004 • Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani zadaci (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Usvojiti pojam ekologije i upoznati se sa Zakonom o zaštiti okoliša
NN 112/2004 • - Onečišćenje zraka i zaštita (imisija, transmisija i emisija)
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 96/02, Broj 154/08,
Broj 65/07, Broj 200/03,
Broj 147/99, Broj 69/99
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE