PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• IV. Tradicionalno pekarstvo u drugim hrvatskim regijama Učenike upoznati s razvojem pekarskog obrta u prošlosti te posebno s razvojem pekarstva na području Grada Zagreba


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Učenici će upoznati osobitosti medičarskog zanata te usvojiti znanja o izradi pojedinih proizvoda putem teoretske i praktične nastave.


Stranica 2004-08-112-2163 NN 112/2004

• Učenici će usvojiti vještine izrade i oblikovanja tijesta za svaki proizvod te upoznati raspoložive uređaje i pomagala.1. Pekarstvo u najstarije doba:


Internet NN 112/2004
• Nastava se realizira u specijaliziranoj učionici - pekarskom praktikumu sa svom potrebnom opremom za ostvarenje praktičnog rada. Nastava se organizira s učenicima podijeljenim u skupine od 10 do 12.

Internet stranice NN 112/2004
• Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.

Internet stranice NN 112/2004 • - učenike upoznati s mogućnostima poboljšanja kakvoće pekarskih proizvoda,
Internet stranice NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Internet stranice NN 112/2004 • VII. Gotove smjeseUčenici će steći osnovna znanja o važnosti i ulozi dodataka u pekarstvu.
Internet stranice NN 112/2004 • Učenici će naučiti koji su učinci dodavanja pojedinih aditiva te koji im je način djelovanja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2004 • Učenici će usvojiti koja je uloga konzervansa i kako ih doziramo.
Informacije NN 112/2004 • Učenici će usvojiti mogućnost uporabe gotovih smjesa u pekarstvu.1. Dodaci u pekarstvu
Poslovne stranice NN 112/2004 • 7. Prehrambene organske kiseline – uloga, vrste, doziranje, zdravstvena opasnost
Pregledi NN 112/2004 • Nastava se realizira u specijaliziranoj učionici - pekarskom praktikumu sa svom potrebnom opremom za ostvarenje praktičnog rada. Nastava se organizira s učenicima podijeljenim u skupine od 10 do 12.
Besplatno NN 112/2004 • Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.
Glasnik NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani zadaci (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
Propis NN 112/2004 • Usvojiti pojam ekologije i upoznati se sa Zakonom o zaštiti okoliša
Propis NN 112/2004 • - Onečišćenje zraka i zaštita (imisija, transmisija i emisija)
Propis NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
Propis NN 112/2004 • Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 96/02, Broj 154/08, Broj 65/07, Broj 200/03, Broj 147/99, Broj 69/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled