PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis NN 20/1992

• Objekt za rasijecanje i preradu ribljeg mesa, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:


Propis NN 20/1992

• 9. za nejestive proizvode i konfiskat odnosno zatvorene posude;


Propis NN 20/1992

• 12. za uskladištenje začina, aditiva, ulja i materijala za pakiranje.


Propis NN 20/1992

• Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.


Propis NN 20/1992
• Izgradnja, uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. članka 199. ovog pravilnika mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 34, 35. i 96. člancima 101. do 103. člancima 111,121,123, 130,136, 140,141,143. i 144. i članku 150. stavku 1. ovog pravilnika.

Propis NN 20/1992
• OBJEKTI ZA RASIJECANJE I PRERADU RAKOVA, ŠKOLJKI, PUŽEVA I ŽABA

Propis NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje i preradu rakova, školjki, puževa i žaba, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • 7. za nejestive proizvode i konfiskat odnosno zatvorene posude;
Propis NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Izgradnja, uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. članka 201. ovog pravilnika mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 34, 35. i 96, člancima 101. do 103, člancima 111,121,123,130,140,141. i 145. i članku 150. stavku 1. ovog pravilnika.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 20/1992 • Objekt za prihvat i preradu jaja, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • 1. za prihvat, sortiranje, lampiranje i privremeno uskladištenje;
Propis NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Izgradnja, uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. članka 203. ovog pravilnika mora udovoljavati uvjetima propisanim u člancima 34. 35. i 96, člancima 101. do 103. i člancima 130, 141. i 153. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Objekt za obradu i preradu mlijeka, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:
Propis NN 20/1992 • 5. za nejestive proizvode i konfiskat odnosno zatvorene posude;
Propis NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, velićina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog pravilnika mora odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
Propis NN 20/1992 • Prostorija za prihvat mlijeka mora biti opremljena odgovarajučim uređajima za prihvat mlijeka i prihvat i sanitaciju posuda. Ako je prostorija dovoljno velika, u odvojenim dijelovima te prostorije može se obaviti, po odredenom tehnološkom redoslijedu, i toplinska obrada, punjenje i pakiranje.
Propis NN 20/1992 • Za izradu fermentiranih proizvoda (kiselog mlijeka, jogurta, sireva i dr.), prema vrsti i kapacitetu proizvodnje mora postojati inkubacijska prostorija (ili termostatski uređaj) za zrenje, prostorija (ili uređaj) za hlađenje, prema zahtjevima tehnoloških postupaka, te prostorija za uskladištenje proizvoda, s odgovarajučim termičkim režimima i potrebnom opremom.
Propis NN 20/1992 • Ako se pri izradi proizvoda koristi dim, prostorija za dimljenje mora biti izdvojena od ostalih proizvodnih prostorija.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 120/07, Broj 42/07, Broj 34/91, Broj 45/97, Broj 104/99, Broj 34/02


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled