PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 106/2004 • Očitati maseni postotak saharoze unutar 0,1% ili indeks loma na četiri decimalna mjesta.
NN 106/2004 • Na istom uzorku napraviti najmanje dva određivanja. Zabilježiti temperaturu t °C.
NN 106/2004 • – Instrumenti sa skalom u masenim postocima saharoze: korigiranje temperature provesti pomoću tabele I, koja je u prilogu 6.
NN 106/2004 • – Instrumenti sa skalom u indeksima loma: indeks loma mjeren pri t°C pronaći u tabeli II (prilogu 6), da se dobije (kolona I) odgovarajuća vrijednost u masenim postocima saharoze pri t°C. Ova vrijednost je korigirana za temperaturu i izražena kao koncentracija pri 20° C (rabeći tabelu I, priloga 6).
NN 106/2004 • Pronaći maseni postotak saharoze pri 20°C u tabeli II (prilog 6) i iz istoga reda očitati koncentraciju šećera u gramima na litru i gramima na kilogram. Koncentracija šećera izražena je kao invertni šećer na jedno decimalno mjesto.
NN 106/2004 • Pronaći maseni postotak saharoze pri 20° C u tabeli III (prilog 6) i iz istoga reda očita se koncentracija šećera u gramima na litru i gramima na kilogram. Koncentracija šećera izražena je kao invertni šećer na jedno decimalno mjesto.
NN 106/2004 • Ako se mjerenje provodi na razrijeđenom pročišćenom ugušćenom moštu, rezultat se množi s faktorom razrjeđenja.
NN 106/2004 • 4. Indeks loma mošta, ugušćenog mošta i pročišćenog ugušćenog mošta
NN 106/2004 • Pronaći maseni postotak saharoze pri 20° C u tabeli II ili III (prilog 6) i iz istoga reda pročita se indeks loma pri 20° C na četiri decimalna mjesta.
NN 106/2004 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 106/2004 • MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA
NN 106/2004 • Na temelju članka 37. stavka 6. Zakona o vinu (»Narodne novine« br. 96/03), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, donosi
NN 106/2004 • Ovim Pravilnikom uređuje se način organoleptičkog ocjenjivanja mošta i vina, uvjeti i način rada Povjerenstva za organoleptičko ocjenjivanje (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) i Komisije za organoleptičko ocjenjivanje (u daljnjem tekstu: Komisije) te met
NN 106/2004 • Povjerenstvo u smislu ovog Pravilnika je stručno tijelo za sva službena organoleptička ocjenjivanja mošta i vina u Republici Hrvatskoj koje se osniva pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva (u daljnjem tekstu: Ministarstvo).
NN 106/2004 • Za članove Povjerenstva mogu se imenovati osobe koje posjeduju certifikat o provjeri znanja i sposobnosti za degustatora (u daljnjem tekstu: certifikat).
NN 106/2004 • Popis članova Povjerenstva objavljuje se u »Narodnim novinama«.
NN 106/2004 • Članove Povjerenstva imenuje ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva (u daljnjem tekstu: ministar).
NN 106/2004 • Društvo enologa Hrvatske podnosi Ministarstvu prijavu osoba koje su vinogradarsko-vinarski stručnjaci kao i druge osobe sa znanjem iz područja vinogradarstva i vinarstva te iskustvom u degustaciji mošta i vina za pohađanje programa za dobivanje certifikata.
NN 106/2004 • Provjeru znanja i sposobnosti obavlja Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Agronomski fakultet) na temelju programa potvrđenog od strane Ministarstva i izdaje certifikat kao potvrdu uspješno završenog programa.
NN 106/2004 • O izdanim certifikatima Agronomski fakultet dužan je izvijestiti Ministarstvo.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 134/08, Broj 70/01,
Broj 123/09, Broj 22/92,
Broj 59/96, Broj 136/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE