PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 23/1994 • - osnovni pojmovi o dezinfekciji, dezinsekciji i deratizaciji s osvrtom na ograničenja i opasnosti njihove primjene u prostorijama za čuvanje i promet namirnica.
NN 23/1994 • Napomena: Predavanje je potrebno popratiti prikazom filma, slika ili dijapozitiva o glavnim predstavnicima koji izazivaju zarazne bolesti i parazitarna oboljenja; prikazom jedne alimentarne epidemije te pojave trovanja hranom izazvanog stafilokokom odnosno izazvane salmonelama.
NN 23/1994 • - namirnica prema porijeklu i sastavu te važnost za razvoj i rad organizama,
NN 23/1994 • - čuvanje namirnica na način da se očuva njihova biološka, energetska i higijenska ispravnost,
NN 23/1994 • - kvarenje namirnica: promjene organoleptićkih svojstava; uzroci koji dovode do kvarenja namirnica,
NN 23/1994 • - higijenski uvjeti koji se moraju osigurati prilikom transporta namirnica u svrhu očuvanja njihove higijenske ispravnosti,
NN 23/1994 • - osiguravanje higijensko-tehničkih i sanitarnih uvjeta rkad izgradnjom objekata za čuvanje i stavljanje u promet namirnica,
NN 23/1994 • - održavanje čistoće prostorija i uređaja kao osnovni uvjet za očuvanje higijenske ispravnosti namirnica prilikom čuvanja i prometa,
NN 23/1994 • - osiguranje potrebnih mikroklimatskih uvjeta za pravilno čuvanje namirnica,
NN 23/1994 • - uređaji i postrojenja za pravilno čuvanje namirnica police, palete, rashladni uređaji, rashladne komore i slićno.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 23/1994 • Napomena: Predavanja je potrebno popratiti prikazom filma, slika ili dijapozitiva o prostorijama, postrojenjima i uređajima za higijensko stavljanje u promet i čuvanje namirnica, o posebnim transportnim sredstvima te o radnoj odječi i obući osoba koje rade u skladištima za čuvanje namirnica odnosno u prostorijama za njihovo stavljanje u promet.
NN 23/1994 • III. Program za osobe koje rade s namirnicama u ugostiteljstvu i turizmu
NN 23/1994 • 6. Osnovni pojmovi o širenju, sprečavarrju i suzbijarrju zaraznih bolesti:
NN 23/1994 • - odnos mikroorganizama i makroorganizama kao domaćina uzročnika neke zarazne bolesti,
NN 23/1994 • - onečišćene ruke kao najćešći put sekundarnog onečišćenja namirnica koje ima za posljedicu pojavu zaraznih bolesti odnosno trovanja hranom,
NN 23/1994 • - osnovna svojstva epidemija izazvanih putem onečišćenih namirnica odnosno masovnih trovanja hranom,
NN 23/1994 • - osnovni pregled o crijevnim, kapljičnim i parazitarnim bolestima,
NN 23/1994 • - osnovni pojmovi o dezinfekciji, dezinsekciji i deratizaciji u objektima i prostorijama namijenjenim za ugostiteljstvo i turizam.
NN 23/1994 • Napomena: Predavanje je potrebno popratiti projekcijom filma, slika ili dijapozitiva uzročnika - predstavnika glavnih grupa zaraznih bolesti i parazitarnih oboljenja, kratkim prikazom jednog masovnog trovanja hranom izazvanog stafilokokom i jedno izazvanog salmonelama i to najbolje s podrućja vlastitog terena.
NN 23/1994 • 7. Higijena namirnica, prostorija i postrojenja te uređaja ugostiteljskih objekata:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 18/02, Broj 67/07,
Broj 106/02, Broj 114/01,
Broj 154/09, Broj 36/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE