PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 52/2002 • PROJEKTI IZ PODRUČJA SOCIJALNE SKRBI I UBLAŽAVANJA NEZAPOSLENOSTI
NN 52/2002 • PROGRAMI IZ PODRUČJA RAZVOJA ZAJEDNICE I POTPORA RAZVOJU CIVILNOGA DRUŠTVA U RH
NN 52/2002 • PROJEKTI IZ PODRUČJA UNAPRE?ENJA KVALITETE ŽIVLJENJA, TE ZAŠTITE I OČUVANJA ZDRAVLJA
NN 52/2002 • Na temelju članka 48. stavka 4. Zakona o obrtu (»Narodne novine«, broj 77/93., 90/96. i 64/01.) ministar za obrt, malo i srednje poduzetništvo, nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore i uz suglasnost ministra prosvjete i športa donosi
NN 52/2002 • Ovim Pravilnikom propisuje se sadržaj i oblik svjedodžbe o pomoćničkom zvanju.
NN 52/2002 • Sadržaj i oblik svjedodžbe iz članka 1. ovog Pravilnika propisan je na obrascu koji je tiskan uz ovaj Pravilnik, te čini njegov sastavni dio.
NN 52/2002 • Svjedodžbu o pomoćničkom zvanju izdaje Hrvatska obrtnička komora. Svjedodžba o pomoćničkom zvanju izdaje se osobama koje su položile pomoćnički ispit prema programu pomoćničkog ispita, koji donosi ministar za obrt, malo i srednje poduzetništvo uz prethodno pribavljeno mišljenje Hrvatske obrtničke komore.
NN 52/2002 • Obrazac svjedodžbe iz članka 1. ovog Pravilnika tiskan je na dokumentnom bijelom devedesettrogramskom (93 gr/m2) papiru, veličine 41¤29,5 cm (savijeno), u jednostranom crnom tisku na 1., 2. i 3. stranici. Ove stranice tonirane su svijetložutom bojom.
NN 52/2002 • U sredini obrasca svjedodžbe, na sve tri stranice, utisnut je grb Republike Hrvatske u tamnijoj boji, a obrazac je obrubljen starohrvatskim pleterom.
NN 52/2002 • Obrazac svjedodžbe tiskan je hrvatskim jezikom i latiničnim pismom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 52/2002 • Na 1. stranici u gornjem dijelu u sredini pletera otisnut je zaštitni znak Hrvatske obrtničke komore, oblik i sadržaj kojega je propisan člankom 6. Statuta Hrvatske obrtničke komore (»Narodne novine«, broj 21/99). U sredini stranice ispod zaštitnog znaka Hrvatske obrtničke komore piše SVJEDODŽBA o pomoćničkom zvanju.
NN 52/2002 • Na drugoj stranici upisuju se podaci o osobi – ispitaniku, obrtu/trgovačkom društvu i školi. Na trećoj stranici upisuju se podaci o postignutom uspjehu, broju svjedodžbe, mjestu i datumu polaganja ispita. Uz donji rub otisnute su rubrike za potpis predsjednika ispitne komisije i predsjednika Hrvatske obrtničke komore.
NN 52/2002 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
NN 53/2002 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97.; 105/01.), ministar poljoprivrede i šumarstva donosi
NN 53/2002 • O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU GOVEDA, PROIZVODA OD GOVEDA, KAO I KRMIVA ANIMALNOG PODRIJETLA RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA U REPUBLIKU HRVATSKU TRANSMISIVNIH SPONGIFORMNIH ENCEFALOPATIJA
NN 53/2002 • d) krmiva animalnog podrijetla (mesnog brašna, koštanog brašna, mesno-koštanog brašna, kožno-mesnog brašna, krvnog brašna, jetrenog brašna i ostalih krmiva koja sadrže proteine podrijetlom od sisavaca),
NN 53/2002 • radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku transmisivnih spongiformnih encefalopatija.
NN 53/2002 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz sljedećih zemalja:
NN 53/2002 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke:
NN 53/2002 • c) želatine i kolagena dobivenih isključivo iz koža goveda, osim na pošiljke podrijetlom iz Portugala, Republike Irske i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske. U procesu dobivanja želatine i kolagena kože goveda moraju biti podvrgnute tretmanu kiselinom ili lužinom, te potom jednokratnom ili višekratnom ispiranju. Želatina mora biti ekstrahirana jednokratnim ili višekratnim zagrijavanjem u nizu, nakon čega slijedi pročišćavanje filtriranjem i sterilizacija;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 57/06, Broj 93/08,
Broj 60/96, Broj 79/07,
Broj 73/09, Broj 25/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE