PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 26/1998 • rižine posijeProizvod dobiven od rižina zrna kao pod točkom 9, ali je iz njega izdvojena sirova mast 13312-13121,70
NN 26/1998 • Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka ne smiju sadržavati plijesan, snijeti i sjeme korova.
NN 26/1998 • Nusproizvodi industrije škroba za hranidbu životinja moraju udovoljavati ovim uvjetima:
NN 26/1998 • kukuruznoga škroba; sastoji se pretežno od kukuruznoga glutena i škroba; boje je svijetložute, mirisa svojstvenoga prekrupi, a okusa umjereno kiselog 60-13330,50
NN 26/1998 • 2.Kukuruzni glutenProizvod dobiven pri proizvodnji kukuruznoga škroba; sastoji se pretežno od kukuruznoga glutena, škroba i omotača zrna; boje je svijetložute, mirisa svojstvenoga prekrupi, a okusa umjereno kiselog 40-133,5030,50
NN 26/1998 • 3.Kukuruzno glutensko brašno Proizvod dobiven pri proizvodnji kukuruznoga škroba; sastoji se pretežno od kukuruznoga glutena, škroba i omotača zrna, uz veću količinu sitnih posija; boje je svijetložute, mirisa svojstvenoga prekrupi, okusa umjereno kiselog
NN 26/1998 • kukuruznoga škroba miješanjem glutena, krupnih i sitnih posija, sačme ili pogače kukuruznih klica i iscjetka od vlaženja 17-13156-
NN 26/1998 • 5.Kukuruzna drožđina s kukuruznim iscjetkomProizvod dobiven pri proizvodnji kukuruznoga škroba miješanjem kukuruznih posija, kukuruznog iscjetka i pogače kukuruznih klica; boje je svijetlosmeđe, mirisa svojstvenoga kukuruznom iscjetku, okusa slabo kiselog 14-13156-
NN 26/1998 • 6. Pšenični glutenProizvod dobiven pri proizvodnji pšeničnoga škroba; sastoji se pretežno od pšeničnoga glutena s manjim količinama omotača zrna škroba; boje je smeđe, mirisa svojstvenoga pšeničnoj prekrupi 60212320,50
NN 26/1998 • 7. Pšenično glutensko brašnoProizvod kao pod točkom 6, ali s više škroba organoleptičkih svojstava kao pod točkom 6. 15-13---
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 26/1998 • Nusproizvodi industrije alkoholnog vrenja za hranidbu životinja moraju udovoljavati ovim uvjetima:
NN 26/1998 • kvaščevih gljivica (Torula species) na različitim podlogama; boje je svijetložute do svijetlosive; mirisa svojstvenoga kvascu 44-10291,10
NN 26/1998 • 2. Osušeni krmni kvasac (Saccharomyces)Proizvod dobiven razmnožavanjem kvaščevih gljivica (Saccharomyces) na različitim podlogama; boje je svijetložute do svijetlosive; mirisa svojstvenoga kvascu
NN 26/1998 • II. kakvoćeProizvod dobiven razmnožavanjem kvaščevih gljivica (Saccharomyces) u procesu neprekidnoga alkoholnog vrenja; boje je svijetložuto do tamnosive; mirisa svojstvenoga kvascu
NN 26/1998 • 4. Osušeni pivski kvasac (Saccharomyces)Proizvod dobiven pri proizvodnji piva procjeđivanjem nakon vrenja; sastoji se od gljivica pivskoga kvasca (Saccharomyces species), ostataka podloge i proizvoda vrenja; boje je sive do smeđesive
NN 26/1998 • 5. Osušeni pivski tropProizvod dobiven kao ostatak pri proizvodnji piva; sastoji se od ječmenoga slada i zrna žitarica; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe; mirisa na žitarice koje su bile upotrijebljene za proizvodnju piva 20-12206-
NN 26/1998 • 6.Ječmene sladne kliceProizvod dobiven izdvajanjem klica iz slada pri proizvodnji piva; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe, bez mirisa na trulež 20-12196-
NN 26/1998 • 7. Osušeni tropProizvod dobiven sušenjem ostatka pri proizvodnji alkohola od sirovina bogatih škrobom (žitarice, krumpir i dr.); boje, mirisa i okusa svojstvena sirovini od koje je dobiven trop; stranih primjesa do 2% --12---
NN 26/1998 • ostataka pri proizvodnji alkohola i pekarskoga kvasca od melase ( u pepelu 8% kalija ) 15-35-32-
NN 26/1998 • Deklaracija za osušeni krmni kvasac iz točke 1., 2. i 3. tablice iz stavka 1. ovog članka mora sadržavati i podatke o sirovini od koje je kvasac proizveden.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 36/94, Broj 17/01,
Broj 25/96, Broj 121/07,
Broj 190/03, Broj 154/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE