PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Sirova persipan-masa izrađuje se od jezgra koštica marelica, šljiva, gorkih badema, bresaka, višnja ili trešanja iz kojih je pretežno uklonjen amigdalin, uz dodatak šećera ili do 3,5% škrobnog sirupa.


Propis NN 90/1996

• Količina zaostalog amigdalina u prerađenim jezgrama koštica voća ne smije iznositi više od 0,17%, računano na suhu tvar koštice, što odgovara 10 mg za enzimatski oslobođenu cijanovodičnu kiselinu na 100 g proizvoda.


Propis NN 90/1996

• Količina amigdalina u persipan-proizvodu ne smije premašiti 0,09%, odnosno 5 mg enzimatski oslobođene cijanovodične kiseline na 100 g proizvoda.


Propis NN 90/1996

• Persipan proizvodi mogu biti kandirani, glazirani, prevučeni ili punjeni.


Propis NN 90/1996
• Količina punjenja u persipan-proizvodima može iznositi najviše 30%, a vlaga najviše 20%, računano na proizvod.

Propis NN 90/1996
• Nugat-proizvodi jesu proizvodi dobiveni od nugat-mase i kakao-proizvoda.

Propis NN 90/1996 • Nugat-masa s lješnjakom se izrađuje od lješnjaka uz dodatak šećera.
Propis NN 90/1996 • Količina masnoće u nugat-masi s lješnjakom mora iznositi najmanje 30%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.
Propis NN 90/1996 • Nugat-masa s bademom se izrađuje od badema uz dodatak šećera.
Propis NN 90/1996 • Količina masnoće u nugat-masi s bademom mora iznositi najmanje 28%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 90/1996 • Nugat-masa s bademom i lješnjakom se izrađuje od badema, lješnjaka i šećera.
Propis NN 90/1996 • Količina masnoće u nugat-masi s bademom i lješnjakom mora iznositi najmanje 28%, a vode ne smije biti više od 2% računano na proizvod.
Propis NN 90/1996 • Nugat proizvodima može se dodavati najviše 5% biljne masti računano na proizvod.
Propis NN 90/1996 • Mliječni nugat-proizvodi su proizvodi dobiveni od najmanje 50% nugat-mase, uz dodatak mlijeka u prahu i šećera, s najmanje 3,2% mliječne masti i 9,3% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Nugat-proizvodi s vrhnjem su proizvodi dobiveni od najmanje 50% nugat-mase, uz dodatak mlijeka u prahu ili vrhnja u prahu i šećera, s najmanje 5,5% mliječne masti, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Grilaž (krokant) proizvodi jesu proizvodi dobiveni od badema, lješnjaka i drugoga jezgričavog voća i karameliziranog šećera.
Propis NN 90/1996 • Grilaž (krokant), proizvodi mogu sadržavati marcipan-masu, nugat-masu, voćne proizvode, mlijeko u prahu, škrobni sirup i biljnu mast.
Propis NN 90/1996 • Grilaž (krokant) proizvodi mogu biti tvrdi, meki i lisnati.
Propis NN 90/1996 • Grilaž (krokant) proizvodi moraju sadržavati najmanje 20% jezgričavoga voća, a smiju sadržavati najviše 5% vode.
Propis NN 90/1996 • Žvakaća guma izrađuje se od šećera propisanih ovim pravilnikom i gumi-baze uz dodavanje sredstava za postizanje izgleda, okusa i mirisa svojstvenih pojedinim vrstama žvakaće gume.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 38/00, Broj 27/01, Broj 83/02, Broj 117/09, Broj 61/94, Broj 43/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled