PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 106/2004 • – stavak 5.: briše se, a stavci 6., 7. i 8. postaju stavcima: 5., 6. i 7.
NN 106/2004 • – u stavku 2. u točki 4. iza riječi »mirisa«, dodaju se riječi u zagradi »(napa s mehaničkim odsisom)«
NN 106/2004 • – u stavku 2. točka 5. mijenja se i glasi: »Odgovarajuće radne površine i police te ormarići sa posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala«,
NN 106/2004 • – u stavku 2. točka 9. mijenja se i glasi: »Odvojeni prostor s trodijelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa, i odvojeni prostor s dvodijelnim sudoperom za pranje crnog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodijelni sudoperi za svaku od navedenih vrsta posuđa. Manipulativni putovi bijelog i crnog posuđa moraju biti odvojeni«.
NN 106/2004 • – u stavku 2. u točki 11.: iza riječi »otpatke«, stavlja se zarez i dodaju riječi: »s poklopcem za nožno otvaranje«.
NN 106/2004 • – u stavku 2. u točki 13.: iza riječi »hrane«, dodaju se riječi: »i pušenja«.
NN 106/2004 • – u stavku 2. iza točke 15. dodaje se nova točka 16. i glasi:
NN 106/2004 • – u stavku 3. iza riječi »stavaka«, briše se broj »5«, a stavci 6., 7. i 8., postaju stavci: »5., 6. i 7«.
NN 106/2004 • – u stavku 5. točka 2. mijenja se i glasi: »Povrće, jaja, kuhana hrana i ostalo čuvaju se na temperaturi od 4 do 8° C«
NN 106/2004 • – u stavku 5. točka 3. mijenja se i glasi: »Smrznuti proizvodi čuvaju se na temperaturi od –12 do – 18 °C«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 106/2004 • – u stavku 5. iza točke 7., dodaje se nova točka 8. i glasi:
NN 106/2004 • stavak 7.: »Iznimno od stavaka 1. i 2. ovog članka, u smještajnom objektu koji ima do 50 smještajnih jedinica, umjesto prostorija za spremanje i čuvanje namirnica, može biti i odvojeni prostor u kuhinji, opremljen rashladnim komorama i/ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta«.
NN 106/2004 • – stavlja se podnaslov IV.6. i glasi: »6. MINIMALNI UVJETI ZA PROSTORIJU ZA SPAVANJE – SMJEŠTAJNU JEDINICU U GRA?EVINI«.
NN 106/2004 • – u stavku 4.: riječi »Ministarstva turizma«, zamjenjuju se riječima: »Ministarstva nadležnog za ugostiteljstvo i turizam« (u daljnjem tekstu: »Ministarstvo«)
NN 106/2004 • Prilog III. »Grafička rješenja standardiziranih ploča za pojedine vrste kampova«, mijenja se i glasi:
NN 106/2004 • (izmjena je u privitku ovog Pravilnika na posebnom Prilogu).
NN 106/2004 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 106/2004 • Na temelju odredbi članka 55. stavka 4. Zakona o turističkoj djelatnosti (»Narodne novine«, broj 8/96. i 76/98.), ministar mora, turizma, prometa i razvitka, donosi
NN 106/2004 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O RAZVRSTAVANJU I KATEGORIZACIJI LUKA NAUTIČKOG TURIZMA
NN 106/2004 • U Pravilniku o razvrstavanju i kategorizaciji luka nautičkog turizma,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 114/93, Broj 5/04,
Broj 138/03, Broj 94/08,
Broj 19/00, Broj 9/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE