PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-07-106-2069 NN 106/2004

• – stavak 5.: briše se, a stavci 6., 7. i 8. postaju stavcima: 5., 6. i 7.


Stranica NN 106/2004

• – u stavku 2. u točki 4. iza riječi »mirisa«, dodaju se riječi u zagradi »(napa s mehaničkim odsisom)«


Stranica NN 106/2004

• – u stavku 2. točka 5. mijenja se i glasi: »Odgovarajuće radne površine i police te ormarići sa posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala«,


Stranica NN 106/2004

• – u stavku 2. točka 9. mijenja se i glasi: »Odvojeni prostor s trodijelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa, i odvojeni prostor s dvodijelnim sudoperom za pranje crnog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodijelni sudoperi za svaku od navedenih vrsta posuđa. Manipulativni putovi bijelog i crnog posuđa moraju biti odvojeni«.


Internet NN 106/2004
• – u stavku 2. u točki 11.: iza riječi »otpatke«, stavlja se zarez i dodaju riječi: »s poklopcem za nožno otvaranje«.

Internet stranice NN 106/2004
• – u stavku 2. u točki 13.: iza riječi »hrane«, dodaju se riječi: »i pušenja«.

Internet stranice NN 106/2004 • – u stavku 2. iza točke 15. dodaje se nova točka 16. i glasi:
Internet stranice NN 106/2004 • – u stavku 3. iza riječi »stavaka«, briše se broj »5«, a stavci 6., 7. i 8., postaju stavci: »5., 6. i 7«.
Internet stranice NN 106/2004 • – u stavku 5. točka 2. mijenja se i glasi: »Povrće, jaja, kuhana hrana i ostalo čuvaju se na temperaturi od 4 do 8° C«
Internet stranice NN 106/2004 • – u stavku 5. točka 3. mijenja se i glasi: »Smrznuti proizvodi čuvaju se na temperaturi od –12 do – 18 °C«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 106/2004 • – u stavku 5. iza točke 7., dodaje se nova točka 8. i glasi:
Informacije NN 106/2004 • stavak 7.: »Iznimno od stavaka 1. i 2. ovog članka, u smještajnom objektu koji ima do 50 smještajnih jedinica, umjesto prostorija za spremanje i čuvanje namirnica, može biti i odvojeni prostor u kuhinji, opremljen rashladnim komorama i/ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta«.
Poslovne stranice NN 106/2004 • – stavlja se podnaslov IV.6. i glasi: »6. MINIMALNI UVJETI ZA PROSTORIJU ZA SPAVANJE – SMJEŠTAJNU JEDINICU U GRA?EVINI«.
Pregledi NN 106/2004 • – u stavku 4.: riječi »Ministarstva turizma«, zamjenjuju se riječima: »Ministarstva nadležnog za ugostiteljstvo i turizam« (u daljnjem tekstu: »Ministarstvo«)
Besplatno NN 106/2004 • Prilog III. »Grafička rješenja standardiziranih ploča za pojedine vrste kampova«, mijenja se i glasi:
Glasnik NN 106/2004 • (izmjena je u privitku ovog Pravilnika na posebnom Prilogu).
Propis NN 106/2004 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 106/2004 • Na temelju odredbi članka 55. stavka 4. Zakona o turističkoj djelatnosti (»Narodne novine«, broj 8/96. i 76/98.), ministar mora, turizma, prometa i razvitka, donosi
Propis NN 106/2004 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O RAZVRSTAVANJU I KATEGORIZACIJI LUKA NAUTIČKOG TURIZMA
Propis NN 106/2004 • U Pravilniku o razvrstavanju i kategorizaciji luka nautičkog turizma,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 114/93, Broj 5/04, Broj 138/03, Broj 94/08, Broj 19/00, Broj 9/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled