PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)
NN 73/2004 • 3. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)
NN 73/2004 • 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe
NN 73/2004 • 5. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi
NN 73/2004 • 13. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
NN 73/2004 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
NN 73/2004 • 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
NN 73/2004 • Naslov »6b. KUHINJA u guest house-u...« i točka 6b.1. »Oprema«, brišu se;
NN 73/2004 • »6.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja«
NN 73/2004 • 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
NN 73/2004 • 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje: mesa, ribe, mlječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica
NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
NN 73/2004 • 8. Police i ormari od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 50/02, Broj 19/91,
Broj 120/02, Broj 74/93,
Broj 55/01, Broj 42/90
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE