PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2004-06-73-1499 NN 73/2004

• U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)


Stranica NN 73/2004

• 3. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)


Stranica NN 73/2004

• 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe


Stranica NN 73/2004

• 5. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta


Internet NN 73/2004
• 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine s poklopcem za nožno otvaranje

Internet stranice NN 73/2004
• 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka

Internet stranice NN 73/2004 • 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
Internet stranice NN 73/2004 • 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
Internet stranice NN 73/2004 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi
Internet stranice NN 73/2004 • 13. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 73/2004 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
Informacije NN 73/2004 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
Poslovne stranice NN 73/2004 • 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
Pregledi NN 73/2004 • Naslov »6b. KUHINJA u guest house-u...« i točka 6b.1. »Oprema«, brišu se;
Besplatno NN 73/2004 • »6.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja«
Glasnik NN 73/2004 • 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
Propis NN 73/2004 • 2. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje: mesa, ribe, mlječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica
Propis NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
Propis NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
Propis NN 73/2004 • 8. Police i ormari od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 50/02, Broj 19/91, Broj 120/02, Broj 74/93, Broj 55/01, Broj 42/90


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled