PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • – u sivom polju riječ »Soba«, zamjenjuje se riječima: »Osnovni uvjeti«;
NN 73/2004 • – u podtočki 1. iza riječi »sobu« dodaje se zarez i riječi: »obiteljsku sobu – family room«.
NN 73/2004 • U točki 4.3. »Oprema i uređenje«: u podtočki 7. iza riječi i točke »osobi.« dodaju se riječi: »Vrata na ormaru mogu zamijeniti zavjese na ormaru«;
NN 73/2004 • »3. TV u boji, s daljinskim upravljačem«, u koloni komfor polje je sivo;
NN 73/2004 • u podtočki 7. iza riječi »osobi« dodaje se točka i riječi: »Vrata na ormaru mogu zamijeniti zavjese na ormaru«;
NN 73/2004 • u podtočki 8. »Garnitura za sjedenje…« riječ »foteloma« zamjenjuje se riječju »foteljom«;
NN 73/2004 • Naslov »7. KUHINJA...« i točka 7.1. »Oprema« mijenjaju se i glase:
NN 73/2004 • 1. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata.
NN 73/2004 • U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)
NN 73/2004 • 3. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe
NN 73/2004 • 5. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi
NN 73/2004 • 13. Manipulativni putevi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni
NN 73/2004 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
NN 73/2004 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 70/07, Broj 78/03,
Broj 136/03, Broj 101/05,
Broj 108/02, Broj 51/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE