PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2004-12-178-3091 NN 178/2004

• – upoznati i znati primijeniti različitu pisanu dokumentaciju – recepte i dr. – jelovnik, vinska karta, barska karta, cjenik),


Stranica 2004-12-178-3091 NN 178/2004

• – upoznati običaje pojedinih naroda i njihova nacionalna jela,


Stranica 2004-12-178-3091 NN 178/2004

• – znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda,


Stranica 2004-12-178-3091 NN 178/2004

• – upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani,


Internet NN 178/2004
• – upoznati namirnice biljnog podrijetla, načine čuvanja, skladištenja, konzerviranja, prerade i njihove prerađevine,

Internet stranice NN 178/2004
• – sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu,

Internet stranice NN 178/2004 • * Ako se strani jezik II realizira s jednim satom tjedno tada se iz ponuđenog programa izdvajaju bitni sadržaji za savladavanje ovog jezika, a koji se odnose na područje kuharstva. Ako se strani jezik II realizira zajedno s izbornom nastavom sa 2 sata tjedno tada se realizira cjelokupni ponuđeni program. .
Internet stranice NN 178/2004 • *Škole koje nisu u mogućnosti, zbog neodgovarajućeg prostora i opreme realizirati predviđene vježbe (bontona, ugostiteljskog posluživanja ili osnova računalstva) dužne su realizirati teoretske sadržaje kao pripreme za vježbu u školi te u pisanom obliku pripremiti upute za izvođenje pojedine vježbe čiju realizaciju će prepustiti licenciranom ugostiteljskom objektu s kojim učenik ima sklopljen ugovor o naukovanju.
Internet stranice NN 178/2004 • * *Praktična nastava u školi realizira se u obliku vježbi - kuharstvo s vježbama. U okviru kuharstva s vježbama u školi se realiziraju sadržaji zaštite na radu (najviše do 40 sati). Prije početka realizacije praktične nastave u ugostiteljskom objektu učenici prvog razreda moraju položiti ispit iz zaštite na radu. Praktična nastava u ugostiteljskim objektima realizira se temeljem ugovora o naukovanju ili temeljem ugovora u praktičnoj nastavi koje sklapa škola i ugostiteljsko turističko poduzeće. Nastava se može organizirati i u školskim radionicama škola, ako su za to osigurani potrebni uvjeti i ako se ne mogu sklopiti ugovori o naukovanju u praktičnoj nastavi, jer za to ne postoje osigurana radna mjesta u obrtničkim radionicama i poduzećima.
Internet stranice NN 178/2004 • Predmeti stručno-teorijskog i praktičnog dijela programaObvezni način provjere i ocjenjivanja znanja i umijeća
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 178/2004 • Osnove računalstvapraktična provedba vježbi , rad na računalu
Informacije NN 178/2004 • Praktična nastava u ugostiteljskom objektupraktični uradak (mapa za izvođenje praktičnog dijela naukovanja)
Poslovne stranice NN 178/2004 • Matematika u struciprof. matematike, dipl. ing. matematikeVSS
Pregledi NN 178/2004 • dipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije, prof. kemije, dipl. ing. kemijske tehnologije
Besplatno NN 178/2004 • - prof. biologije, dipl. ing. biologije, dipl. ing. biotehnologijeVSS
Glasnik NN 178/2004 • Kulturno povijesna baštinaprof. povijesti umjetnosti, dipl. povjesničar umjetnostiVSS
Propis NN 178/2004 • Enologija s gastronomijomdipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije
Propis NN 178/2004 • dipl. ekonomist – smjer za ugostiteljstvo i turizam (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhara/natkonobara, majstor natkonobar, majstor kuharVSS,
Propis NN 178/2004 • Vođenje i organizacija kuhinje dipl. ekonomist, dipl. ekonomist – smjer za ugostiteljstvo i turizam (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhara, majstor kuhar , VKV kuhar, kuhara specijalistaVSS,
Propis NN 178/2004 • (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhara, majstor kuhar, VKV kuhar, kuhar specijalista
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 117/05, Broj 33/02, Broj 153/09, Broj 60/94, Broj 2/09, Broj 1/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled