PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Usvajanje osnovne recepture za kruh u kojoj su količine sirovina izražene u postocima (%), a zatim samostalno određivanje količine ostalih sirovina prema količini brašna.
NN 112/2004 • Učenici će naučiti što je to vaganje, koja je važnost točnog vaganja te ponoviti mjerne jedinice. Zatim će samostalno vagati sirovine.
NN 112/2004 • - skladištenje kvasca, soli, masnoća, šećera i ostalih sirovina
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 8 sati tjedno / 270 sati godišnje
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • IV. Izrada osnovnih vrsta kruha i pecivaUočiti važnost pripreme pojedinih sirovina koje ulaze u zamjes
NN 112/2004 • Učenici trebaju svladati pojedine faze koje se odvijaju sa završnim oblikovanjem tjestenih komada
NN 112/2004 • Učenici trebaju svladati osnove pojmove u samom procesu pečenja i hlađenja kruha i peciva
NN 112/2004 • Učenici trebaju samostalno izraditi pojedini osnovni kruh i pecivo.- Priprema pojedinih sirovina prema recepturi
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 8 sati tjedno / 160 sati godišnje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • I. Izrada specijalnih vrsta kruha i peciva te ostalih proizvoda
NN 112/2004 • V. BiskvitiUčenici trebaju usvojiti osnovna znanja izrade pojedinih vrsta kruha, peciva i ostalih proizvoda
NN 112/2004 • Osposobiti učenike za samostalno ocjenjivanje gotova proizvoda putem bodovnih lista
NN 112/2004 • Osposobiti učenike za samostalnu izradu pojedinih vrsta tjestenine
NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja izrade biskvitnog tijesta i fileIzrada:
NN 112/2004 • Nastava se realizira u specijaliziranoj učionici - pekarskom praktikumu sa svom potrebnom opremom za praktični rad. Nastava se organizira s učenicima podijeljenim u skupine od 10 do 12.
NN 112/2004 • Praktičnu nastavu mogu ostvariti učenici s položenim testom iz zaštite na radu te s važećom sanitarnom knjižicom. Učenik je dužan na nastavu dolaziti u radnoj odjeći i obući propisanoj za pekarsku struku te se pridržavati mjera osobne higijene.
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 16 sati tjedno / 540 sati godišnje
NN 112/2004 • osposobiti učenike za samostalno obavljanje poslova u obrtničkoj i industrijskoj proizvodnji pekarskih proizvoda.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 185/03, Broj 54/01,
Broj 88/08, Broj 39/01,
Broj 79/07, Broj 16/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE