PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica 2001-04-37-654 NN 37/2001

• Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih svinja koje potječu iz drugih zemalja ako se prevoze preko područja Rumunjske.


Stranica NN 37/2001

• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na pošiljke:


Stranica NN 37/2001

• a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;


Stranica NN 37/2001

• b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:


Internet NN 37/2001
• – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;

Propis NN 37/2001
• – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;

Propis NN 37/2001 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Propis NN 37/2001 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70o C;
Propis NN 37/2001 • d) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80o C,
Propis NN 37/2001 • e) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 37/2001 • f) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7o C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Propis NN 37/2001 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
Propis NN 37/2001 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
Propis NN 37/2001 • g) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini i salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
Propis NN 37/2001 • h) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
Propis NN 37/2001 • i) trajni suhomesnati proizvodi ukoliko udovoljavaju sljedećim uvjetima: aktivnost vode od 0,93 ili manje, pH vrijednost manja od 6, vrijeme zrenja najmanje 9 mjeseci i težina od najmanje 5,5 kg.
Propis NN 37/2001 • Ova Naredba stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
Propis NN 37/2001 • Na temelju članka 8. i 20. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokim učilištima (»Narodne novine« 129/2000.) te sukladno članku 3. i 4. Pravilnika o ustroju i načinu rada matičnih povjerenstava (»Narodne novine« 18/2001.) Rektorski zbor visokih učilišta Republike Hrvatske na 4. sjednici u akademskoj 2000./2001. godini održanoj 2. travnja 2001. godine pod točkom 2. dnevnog reda donosi
Propis NN 37/2001 • Ovom Odlukom imenuju se članovi, predsjednik i zamjenik predsjednika matičnih povjerenstava na sljedeći način:
Propis NN 37/2001 • 1. dr. sc. Josipa Velić, redoviti profesor, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Zagreb, predsjednica
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 146/08, Broj 87/08, Broj 138/05, Broj 35/94, Broj 76/09, Broj 136/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled