PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 146/2005 • 1. Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su voditi evidenciju pekarske proizvodnje, nabave i potrošnje brašna.
NN 146/2005 • 2. Evidencija pekarske proizvodnje, nabave i potrošnje brašna vodi se u knjizi evidencije utroška brašna (u daljnjem tekstu: Knjiga (KEUB).
NN 146/2005 • 3. Knjiga (KEUB) mora se nalaziti u svakom proizvodnom objektu/pogonu u kojem se odvija proizvodnja pekarskih proizvoda.
NN 146/2005 • 1. Knjiga (KEUB) se sastoji od dvanaest setova samokopirnog papira (original i kopija) A 3 formata, uvezanih u tvrdi uvez koji su numerirani i služe za unos podataka o mjesečnoj proizvodnji pekarskih proizvoda po danima, te evidentiranju ulaza i potrošnje brašna.
NN 146/2005 • 2. Na predlistu knjige (KEUB) napisane su upute za njeno ispunjavanje i vođenje.
NN 146/2005 • 3. Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su sukladno uputama:
NN 146/2005 • evidentirati sve ulaze brašna odmah po primitku brašna u objekat,
NN 146/2005 • svakoga dana do 12 sati upisati proizvedene količine pekarskih proizvoda za prethodni dan.
NN 146/2005 • za dane kada u objektu/pogonu nema proizvodnje pripadajući red precrtati.
NN 146/2005 • 4. Uz knjigu (KEUB) proizvođači pekarskih proizvoda dužni su imati valjane dokumente o ulazu brašna.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 146/2005 • 1. Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su prije početka kalendarske godine knjigu (KEUB) ovjeriti svojim pečatom i potpisom odgovorne osobe, a potom ovjeriti pečatom i potpisom nadležnog inspektora Državnog inspektorata.
NN 146/2005 • 2. Sukladno odredbi iz stavka 1. ovoga Pravilnika, proizvođači pekarskih proizvoda koji se bave proizvodnjom pekarskih proizvoda sezonski tijekom godine ili su tijekom godine započeli proizvodnju, dužni su prije početka proizvodnje knjigu (KEUB) ovjeriti svojim pečatom i potpisom odgovorne osobe, a potom ovjeriti pečatom i potpisom nadležnog inspektora Državnog inspektorata.
NN 146/2005 • Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su prilikom nadzora, ili tijekom godine na njihov zahtjev, dati na uvid knjigu (KEUB) i ostale potrebne dokumente nadležnom inspektoru Državnog inspektorata, te djelatnicima Ministarstva financija.
NN 146/2005 • 1. Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su po završetku kalendarske godine, a najkasnije do 31. siječnja knjigu (KEUB) iz prethodne godine dati na uvid nadležnom inspektoru Državnog inspektorata.
NN 146/2005 • 2. Proizvođači pekarskih proizvoda dužni su knjigu (KEUB) čuvati najmanje 2 godine.
NN 146/2005 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. 1. 2006. godine.
NN 146/2005 • Na temelju članka 41. stavka 5. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97., 105/01. i 172/03.), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
NN 146/2005 • O MJERAMA ZA SPRJEČAVANJE ŠIRENJA INFLUENCE PTICA NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE
NN 146/2005 • Radi suzbijanja i sprječavanja širenja influence ptica određuju se sljedeće mjere:
NN 146/2005 • 1. Zabrana stavljanja u promet na područjima koja se nalaze u krugu 20 km od utvrđenih žarišta bolesti: žive peradi, bezgrebenki (kivi, emu, nandu i noj), uzgojene i divlje pernate divljači i drugih ne spomenutih živih ptica (ptice kućni ljubimci), osim upućivanja na klanje iz intenzivnih uzgoja u registrirane objekte za klanje pod posebnim uvjetima i nadzorom veterinarske inspekcije;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 135/02, Broj 79/07,
Broj 12/05, Broj 150/08,
Broj 81/02, Broj 90/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE