PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-03-39-895 NN 39/2009

• 1) Učestalost, odnosno vrijeme potrebno za provođenje službenih kontrola iz članka 5. ovoga Pravilnika određuje se sukladno utvrđenoj analizi rizika u pojedinim objektima od strane nadležnog tijela


Stranica 2009-03-39-895 NN 39/2009

• 1. U velikim klaonicama iz članka 5. točke (a) ovoga Pravilnika je:


Stranica 2009-03-39-895 NN 39/2009

• 1.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (a) ovoga Pravilnika u velikim klaonicama je 4 sata;


Stranica 2009-03-39-895 NN 39/2009

• 2. U ostalim klaonicama iz članka 5. točke (a) ovoga Pravilnika je:


Internet NN 39/2009
• 2.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (a) ovoga Pravilnika u ostalim klaonicama je 2 sata;

Internet stranice NN 39/2009
• 3. U velikim objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa iz članka 5. točke (b) ovoga Pravilnika je:

Internet stranice NN 39/2009 • 3.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (b) ovoga Pravilnika u velikim objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa je 3 sata;
Internet stranice NN 39/2009 • 4. U ostalim objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa iz članka 5. točke (b) ovoga Pravilnika je:
Internet stranice NN 39/2009 • 4.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (b) ovoga Pravilnika u ostalim objektima za rasijecanje mesa, proizvodnju mesnih proizvoda, mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa je 2 sata;
Internet stranice NN 39/2009 • 5. U objektima za skladištenje hrane životinjskog podrijetla, veletržnicama, objektima za prepakiravanje hrane životinjskog podrijetla te pakirnim centrima za jaja, otpremnim centrima i centrima za pročišćavanje živih školjkaša, objektima za žabe i puževe, objektima za proizvodnju topljene životinjske masti i čvaraka, objektima za obradu želudaca, mjehura i crijeva te objektima za proizvodnju želatine i kolagena iz članka 5. točke (c) ovoga Pravilnika je:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 39/2009 • 5.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (c) ovoga Pravilnika je 2 sata;
Informacije NN 39/2009 • 6. U odobrenim plovilima i objektima za preradu proizvoda ribarstva iz članka 5. točke (d) ovoga Pravilnika je:
Poslovne stranice NN 39/2009 • 6.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (d) ovoga Pravilnika je 3 sata;
Pregledi NN 39/2009 • 7. U velikim objektima za preradu mlijeka iz članka 5. točke (e) ovoga Pravilnika je:
Besplatno NN 39/2009 • 7.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (e) ovoga Pravilnika u velikim objektima za preradu mlijeka je 3 sata;
Glasnik NN 39/2009 • 8. U ostalim objektima za preradu mlijeka iz članka 5. točke (e) ovoga Pravilnika je:
Propis NN 39/2009 • 8.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (e) ovoga Pravilnika u ostalim objektima za preradu mlijeka je 2 sata;
Propis NN 39/2009 • 9. U objektima za preradu jaja iz članka 5. točke (f) ovoga Pravilnika je:
Propis NN 39/2009 • 9.1. Najduže vrijeme potrebno za obavljanje poslova iz članka 5. točke (f) ovoga Pravilnika je 2 sata;
Propis NN 39/2009 • 10. U odobrenim objektima za obradu pčelinjih proizvoda iz članka 5. točke (g) ovoga Pravilnika je:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 74/09, Broj 76/09, Broj 68/99, Broj 162/98, Broj 43/03, Broj 114/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled